Gyurcsány: mi lesz ebből? Tragédia!

Gyurcsány Ferenc DK-elnök közösségi oldalán fakadt ki a mögöttünk hagyott hét egyre durvuló megnyilvánulásairól, amiket nem csak a parlamentben harapódzott el, hanem a való életben okozott a Covid-járvány és a folytonos bizonytalanságban tartás miatti feszült helyzet.

“Ha így marad, akkor tragédia vár ránk. A Fidesz erőszakba fogja sodorni az országot

Arcon szúrnak egy asszonyt, mert szabadságot követel az SZFE-nek. Lincshangulat a Facebookon a válogatott sportoló bejegyzése alatt, mert szerinte másképp kell gondolni a családra, mint ahogy a kormány gondolja. Szétszedik az írónőt, mert mást adna tizenéves gyerekek kezébe olvasásra, mint a hatalom kultúrpolitikusai.

Mi lesz ebből?

Tragédia.

A feltüzelt rajongók először egyesével, majd kizárólagos igazságuk hitének bódulatában egyesülve nekimennek mindenkinek és mindennek, ami szemben áll saját meggyőződésükkel.

Sisteregve buggyan fel az erőszak a széteső szabad világ repedésein. Tragédia vár ránk, ha így marad.

Gondoltam, szólok.”

figyu

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Gyurcsány: mi lesz ebből? Tragédia!

  • 2021.02.27 - 12:38
    Közvetlen hivatkozás

    Igy igaz ennek a szemét kormánynak ez volt a célja, rosszabb mint hitler idejében, véget kell vetni ennek a fidesz uralomnak és ujra fellégezni ,élni ée megbeszülni egymást, de amig ez az elmebeteg szarka banda uralkodik , addig itt nem lesz béke, nem kedvencem Gyurcsány , de igaza van ///

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük