BulvárKiemelt hírek

Gyurcsány: nyugodj meg Kocsis képviselőtárs, itt vagyok!

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke hetek óta "készül", úgy tűnik vége a találgatás "korának", csütörtök reggel közösségi oldala bejegyzésében fellebbentette a függönyt tervéről.

Hétfő reggel kocsis Mátéra esett a pártválasztás, Ő érdeklődött közösségi oldalán a DK politikusa hogyléte felől hiányolva, hogy az utóbbi napokban nem adott életjelet magáról. Gyurcsány Ferenc feltehetően “meghatódva” az “őszinte aggodalomtól”, pár perc elteltével megnyugtatta a fideszest, hogy megvan és dolgozik, mint rendesen.

Hogy hova tűnt Damon Hill – esetünkben Gyurcsány Ferenc?

Hogy hova tűnt Damon Hill? Begyűrte a többieket, leuralta a baloldalt, meglett a kirakat ember, és kész a program is. “Be van fejezve a nagy mű, igen. A gép forog, az alkotó pihen.”

A kommentelők ugrottak, ahogy kell….

“Megártott nekik a kemeny munka!!Többet kampányoltak mint máskor!!Ja de várjuk ki a nagycsed végét!!”

“Kivárja, amíg a messiás kivégzi saját magát, így nem neki kell majd félreállítania tavasszal.”

“Meglehet, inkább besértődött, mert a Wall Streetről elképzelései ellenére betettek egy másik figurát K. GeLgely helyett. A DK-s rendezésű előválasztási házicirkusz első fordulójában Márki-Zay a futottak még mezőnyben szerepelt.”

“Írja a Klárika kormányprogramját és miniszterelnöki szózatát.”

“Nehogy megkeressétek ”

“Vagy titokban megint forral valami nagy disznóságot, résen kell lenni, mindenre képesek a hatalom megszerzése érdekében!”

“Az Elkxurtuk film miatt most háttérbe vonult .Nem tenne jót a kolbásznak ,ha szem előtt lenne most .”

“Eddig az volt a baj hogy színen volt, most meg hiányolják? Így is úgy is lehet csámcsogni rajta! Ha van sapka ha nincs sapka?”

Kisvártatva megjött a válasz-poszt: tévedtek skacok!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

Gyurcsány: nyugodj meg Kocsis képviselőtárs, itt vagyok!

About Author

Comments (1)

  1. Sosem értettem, mik voltak Gy. bűnei az őszödi beszéd szerencsétlenül megfogalmazott néhány mondatán kívül. Ha jól emlékszem, nem vett fel min.elnöki fizetést, Medgyessyt nem ő puccsolta meg, hanem az SZDSZ, és M. maga tehetett róla, mert nem hozta nyilvánosságra a múltját, politikusként tudhatta volna, hogy ez robbanni fog. Gy. nem lopott, nem osztogatott alapítványokba közvagyonokat, egyetemeket, stb., nem gazdagította a pereputtyát, baráti körét, igaz, akkor még nem is jöttek az EU-s pénzek, amelyekből a /jaj de jó, magyarok, nem multik!/ oligarcháink olyan szépen megszedték magukat, ráadásul volt egy világválság is.
    Szóval mi a baj Gyurcsánnyal? Hogy csináltak belőle “a legkorruptabb” vezetőt Orbánék? És hogyan dőlhettek és dőlhetnek be még ma is ennek a sok badarságnak annyian? Nem ismerek személyesen politikusokat, de eggyel egyszer találkoztam, egy DK-ssal, kb. 6-7 évvel ezelőtt. Már akkor mondtam neki, hogy rehabilitálni kellene Gy.-t, de ez azóta sem történt meg. Tessék terjeszteni az őszödi beszédet, tessék kielemezni, kitárgyalni, Gulyás Marcinál, YouTube-on, ellenzéki oldalakon – mert azért még akad néhány. Sokszor találkozom olyan szövegekkel, amelyekben a fideszesek Gy.nak tulajdonítanak olyan döntéseket, amelyeket ők maguk hoztak meg. /Ezt a taktikát sokszor használják az ellenzékkel szemben./ Tessék tiszta vizet önteni a pohárba!
    A hazugság ára – külföldön ez az Elkxrtuk címe. Én csinálnék egy kisfilmet ezzel a címmel: Az igazmondás, vagy az őszinteség ára, és bemutatnám az itthoni, tökéletes karaktergyilkolást. /Mondj igazat, betörik a fejed./

Szólj hozzá!