Gyurcsány: nyugodj meg Kocsis képviselőtárs, itt vagyok!

Hétfő reggel kocsis Mátéra esett a pártválasztás, Ő érdeklődött közösségi oldalán a DK politikusa hogyléte felől hiányolva, hogy az utóbbi napokban nem adott életjelet magáról. Gyurcsány Ferenc feltehetően “meghatódva” az “őszinte aggodalomtól”, pár perc elteltével megnyugtatta a fideszest, hogy megvan és dolgozik, mint rendesen.

Hogy hova tűnt Damon Hill – esetünkben Gyurcsány Ferenc?

Hogy hova tűnt Damon Hill? Begyűrte a többieket, leuralta a baloldalt, meglett a kirakat ember, és kész a program is. “Be van fejezve a nagy mű, igen. A gép forog, az alkotó pihen.”

A kommentelők ugrottak, ahogy kell….

“Megártott nekik a kemeny munka!!Többet kampányoltak mint máskor!!Ja de várjuk ki a nagycsed végét!!”

“Kivárja, amíg a messiás kivégzi saját magát, így nem neki kell majd félreállítania tavasszal.”

“Meglehet, inkább besértődött, mert a Wall Streetről elképzelései ellenére betettek egy másik figurát K. GeLgely helyett. A DK-s rendezésű előválasztási házicirkusz első fordulójában Márki-Zay a futottak még mezőnyben szerepelt.”

“Írja a Klárika kormányprogramját és miniszterelnöki szózatát.”

“Nehogy megkeressétek ”

“Vagy titokban megint forral valami nagy disznóságot, résen kell lenni, mindenre képesek a hatalom megszerzése érdekében!”

“Az Elkxurtuk film miatt most háttérbe vonult .Nem tenne jót a kolbásznak ,ha szem előtt lenne most .”

“Eddig az volt a baj hogy színen volt, most meg hiányolják? Így is úgy is lehet csámcsogni rajta! Ha van sapka ha nincs sapka?”

Kisvártatva megjött a válasz-poszt: tévedtek skacok!

Kapcsolódó

 

Gyurcsány: nyugodj meg Kocsis képviselőtárs, itt vagyok!

Egy hozzászólás itt: “Gyurcsány: nyugodj meg Kocsis képviselőtárs, itt vagyok!

 • 2021.11.23 - 08:53
  Közvetlen hivatkozás

  Sosem értettem, mik voltak Gy. bűnei az őszödi beszéd szerencsétlenül megfogalmazott néhány mondatán kívül. Ha jól emlékszem, nem vett fel min.elnöki fizetést, Medgyessyt nem ő puccsolta meg, hanem az SZDSZ, és M. maga tehetett róla, mert nem hozta nyilvánosságra a múltját, politikusként tudhatta volna, hogy ez robbanni fog. Gy. nem lopott, nem osztogatott alapítványokba közvagyonokat, egyetemeket, stb., nem gazdagította a pereputtyát, baráti körét, igaz, akkor még nem is jöttek az EU-s pénzek, amelyekből a /jaj de jó, magyarok, nem multik!/ oligarcháink olyan szépen megszedték magukat, ráadásul volt egy világválság is.
  Szóval mi a baj Gyurcsánnyal? Hogy csináltak belőle “a legkorruptabb” vezetőt Orbánék? És hogyan dőlhettek és dőlhetnek be még ma is ennek a sok badarságnak annyian? Nem ismerek személyesen politikusokat, de eggyel egyszer találkoztam, egy DK-ssal, kb. 6-7 évvel ezelőtt. Már akkor mondtam neki, hogy rehabilitálni kellene Gy.-t, de ez azóta sem történt meg. Tessék terjeszteni az őszödi beszédet, tessék kielemezni, kitárgyalni, Gulyás Marcinál, YouTube-on, ellenzéki oldalakon – mert azért még akad néhány. Sokszor találkozom olyan szövegekkel, amelyekben a fideszesek Gy.nak tulajdonítanak olyan döntéseket, amelyeket ők maguk hoztak meg. /Ezt a taktikát sokszor használják az ellenzékkel szemben./ Tessék tiszta vizet önteni a pohárba!
  A hazugság ára – külföldön ez az Elkxrtuk címe. Én csinálnék egy kisfilmet ezzel a címmel: Az igazmondás, vagy az őszinteség ára, és bemutatnám az itthoni, tökéletes karaktergyilkolást. /Mondj igazat, betörik a fejed./

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük