Gyurcsány Orbánról: “államférfiúi szerepben tetszeleg, közben csak egy görcsrángatta útonálló!”

A DK elnöke a Facebookon reagált arra, hogy a kormány a koronavírusjárvány miatt elvon 34 milliárd forintot az önkormányzatoktól.

A kiakadás oka….

“Orbán a bosszú embere. A kicsinyes bosszúé. Itt állunk a járvány közepén. Ezer milliárdok kellenének hatásai kezeléséhez. Neki meg mi jut eszébe?

Elvenni az önkormányzatoktól 34 milliárd forintot. Azoktól az önkormányzatoktól, melyekre most csak úgy dőlnek a plusz feladatok. Büntetni Budapestet, büntetni az elvesztett nagyvárosokat.

Elvenni a pártoktól pár százmillió forintot. Azoktól az ellenzéki pártoktól, amelyek egyébként is szegények, mint a templom egere, melyek a kivéreztetés határán vannak. Gondolja, tiltakozni úgysem fognak. Már csak jó ízlésből se. Pusztuljanak!

Itt áll előttünk egy kicsinyes gazember. Politikust játszik. Államférfiúi szerepben tetszeleg. Közben csak egy görcsrángatta útonálló.

Nagyszerű dolgokat kellene most tenni, hogy együtt és egyben maradjunk. De neki most is csak a bosszú jár a fejében. De ezt is túléljük. Mi több, őt is.”

Egy hozzászólás itt: “Gyurcsány Orbánról: “államférfiúi szerepben tetszeleg, közben csak egy görcsrángatta útonálló!”

  • Avatar
    2020.04.05 - 12:36
    Közvetlen hivatkozás

    Én Istenem, Jó Istenem, add, hogy csak-: álmodom! Egy ilyen mocsok-, szemét-, akasztófára született-: quakvaraqua beszél így egy olyan kormányfőről, mely minden tudásával-, hatalmával az országa, s népe megvédésén dolgozik! Ha pénz kell, akkor ki a fenétől lehet kapni? Tudom-: ott az IMF! Te szemét! Már megint földönfutóvá akarod tenni-: országod, s népét! Tudom az ország népe, nem a tied! A tieidet, már -többször- kizavartad az országukból! Szemét-, mocskos-, szar gazember!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük