BanánköztársaságKiemelt hírek

Gyurcsány: palócleves gázpisztollyal – avagy mi az Isten történik ebben az országban?

Gyurcsány: palócleves gázpisztollyal - avagy mi az Isten történik ebben az országban?

Hihetetlen, de igaz, fegyvert rántott egy ellentüntető Dobrev Klára egri gyűlésén. Úgy látszik, a kormánypárt egyes megszállott támogatóinak már bármi, akár a legapróbb sérelem is elég a gátak átszakadásához. Mi lesz még itt az következő tíz hónapban ami nagyjából elválaszt minket a voksolástól?

Hol a határ?

Elképesztő dolog történt  a DK egri pártrendezvényén péntek délután. Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje látogatott Egerbe. A rendezvényen megjelent három, az arcát eltakaró férfi “EL”, “KÚR”, “TUK”-feliratú táblákkal a nyakukban, majd egy hangszórón elkezdték bejátszani Gyurcsány Ferenc őszödi beszédét, hogy ezután mi történt, arról így szól a szikár lényegre törő tájékoztatás, amit a Heves Megyei Rendőrfőkapitányság küldött az Egri Ügyek kérdésére:

“A jelenlegi adatok alapján a kialakult vita közben az egyik férfi elővette az engedéllyel tartott gáz-riasztó fegyverét, azt azonban nem használta. A rendőrök a helyszínen elfogták a 25 éves felsőtárkányi férfit és két egri társát. Mindhárom férfit előállították az Egri Rendőrkapitányságra, elszámoltatásuk folyamatban van”

“Nyárias szombat délelőtt (…) palócleves gázpisztollyal…”

Gyurcsány Ferenc közösségi oldalán elmélkedett a fentiekről:

“Nyárias szombat délelőtt, zöldbabszezon közepén arról kellene beszélgetnünk, hogy a palócleves valójában a palócok levese-e. (Egyébként nem.) Ehelyett arról beszélget a család, hogy mi az Isten történik ebben az országban, amikor egy választási gyűlésen egy ellentüntető gázpisztolyt húz elő és azzal fenyeget másokat.

Tényleg, mi történik itt?

Putyin, Trump, Orbán követői a nemzeti gondolatot honfitársaik elleni erőszakkal párosítják. Náluk a nemzet nem a haza polgárainak befogadó közössége, hanem az egyedül helyesnek tartott saját véleményük, erre épülő hatalmi ambícióik valóságos természetét elleplezni igyekvő hamis máz. Máz, melynek felszíne alatt tombolhat az ellenfelek dehumanizálása, a verbális agresszió, a nyílt fenyegetés.

Ez nem az orbáni politika nem kívánt mellékterméke. Ez ennek a politikának a szerves része, valóságos természete.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Ezért nem kell félni. Mondjátok közösen: akkor gyertek és küzdjünk meg!”

Comments (2)

  1. Ez már nem politika ez már OV mocskos bosszúja, nem birja elviselni ez a disznó hogy más is lehet hatalmon, undoritó egy féreg, remélem a józan ész győz, nem pedig a fidesz által provokált gyülölet,,OV hatalmának már most vége, az emberek megcsömörlöttek a 12 éve tartó kizsákmányolás, kifosztás egyeduralomtól, igeen is ELÉG VOLT DIKTÁTOR !!!

  2. […] beérett gyümölcsével ne találkoznák az ország bármely szegletében. Hol egy stukker kerül elő, hol térdelésre ugyan nem, de rugásra annál inkább használja egy-egy megvuduzott a lábát. A […]

Szólj hozzá!