Rugóztok az alig létező menekültek ügyén, mondjátok, hogy majd erőszakba kergetik az országot, megerőszakolják asszonyainkat. Ehhez képest, nem emlékszem menekült által elkövetett súlyos bűntényre.


Ehhez képest tény, hogy Magyarországon havonta legalább 3 nőt meggyilkol férje vagy volt férje, élettársa vagy volt élettársa, barátja vagy volt barátja, alkalmi partnere.

Csak pár példa az elmúlt hónapokból:

“Öt éven keresztül rendszeresen verte a szüleit és mozgáskorlátozott nagyanyját egy 27 éves körömi férfi.”

“Kilenc hónap alatt legalább háromszor hívták a rendőröket ahhoz a budai családhoz, ahol a családfő megölte élettársát, négyéves kisfiát majd magával is végzett.”

“A pár januárban elvált, a biztonsági őrként dolgozó férfinek ma kellett volna elköltöznie a házból. A gondozónőként dolgozó volt feleségét és az ötéves kislányt megkötözte és megfojtotta, az ő holttestüket a hálószobában találták meg. Ezután a férfi felakasztotta magát egy fél emelettel lejjebbi helyiségben.”

“Cs. Dániel (23) képtelen volt elfogadni, a fiatal lány nem szeretné folytatni a kapcsolatukat, ezért egy késsel elvágta nyakát.”

Nem folytatom….

A mi kormányunk ehhez képest nem akar foglalkozni a családon belüli vagy ha úgy tetszik, párkapcsolati erőszakkal. Inkább konferenciát szervez a családi életről, ahol azt mondják, a gyerekvállalás közügy.

Hálószoba-rendőrök

Aztán majd lassan hivatalos kimutatást vezetünk csókról, ölelésről, simogatásról, öröm -, vagy gyermeknemzés célját szolgáló együtthálásról.

Lehet, hogy perverzek, nem tudom. De hogy végleg elvesztették józanságukat, hogy nem értenek semmit a mai párkapcsolatokból, hogy bigott nyavajások, az biztos.

Ja! Soha ilyen kevés gyerek nem született, mint az idei év első félévében. Szerencsétlen flótások ezek. A mi kontónkra.

Forrás

4 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Tűnj már el te hazug!Voltál miniszter-e az országnak,meg mutadtad az embereknek,hogy kell szét lopni az Országot!

  • Fleto te már leszerepelté.Te Akarod megmondani a frankót Húzzák már a pi..
   …..ba.Hazudtál már eleget.
   .

 2. Gyurcsi! Van elég pénzed, nem!? Az országot tönkrevágtad. A nemzetet magsról lesz…od. Mit akarsz még a magyaroktól? Menj a kedves nejeddel inkább a belgákhoz! Hátha ők még elhiszik nektek amit kérdeztek.

 3. Szóval ilyen érzékeny Gy. F ha az átlag emberről van szó! Igazán érdekes.. Akkor hól volt a szociális érzékenység amikor az IMF hitelt felette az ország rovására, és emberek zázait ezreit kényszerítette olyan hitel felvételére ami már akkor hibás volt amikor a bankok felajánlották a nulla százalékos hiteleket. Ja hogy “ott” senkit nem érdekelt a kormány szintjén legfőképp, h mennyi az átlag ember pénzügyi rálátása! Ugye? Most meg eljátszák az aggódó apát akinek milyen fontos a családon belüli hozzá állás. Akkor se, és most se érdekelte őket! Képmutatás felsőfokon ahogyan azt csak egy Gyurcsány és egy Piroska család képes mutatni! Arról a pár emberről nem is beszélve akik annak idején emiatt a pénzügyi machináció miatt többen felakaszttották magukat mert már nem találtak kiutat a szorult helyzetükből.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét