Gyurcsány: üres locsogás, nyugodt ábrázattal

Úgy tűnik, Gyurcsány Ferenc azok között volt, akik a szombat estéjükből szántak fél órát arra, hogy meghallgassák élőben, mint akar közölni népével a miniszterelnök. Közösségi oldalán írta le impresszióit.

“Üres locsogás, nyugodt ábrázattal

Ennyi volt a kormányfő ma esti rendkívüli beszéde. Tényleg rendkívüli volt. Rendkívül kínos, hogy valaki fél órán keresztül semmitmondóan tudjon beszélni arról, hogy semmit nem csinált, semmit nem csinál, semmit nem fog csinálni annak érdekében, hogy érdemben tudjuk kezelni a koronavírus-válságot.

Legyünk nyugodtak! – mondta

Ne ijedjünk meg attól, hogy hetente duplázódik a megbetegedések száma, hogy rohamosan növekszik a kórházban ápoltak száma, hogy egyre másra zárnak be iskolai osztályok. Nem beszélt arról, hogy miért nem végzünk tömeges teszteket, hogy miért nincsen kontaktkutatás, hogy járványhelyzet esetén miért kell 20-50 ezer forintot fizetni az embereknek, miközben az ő pénzükön vették meg a rengeteg berendezést, eszközt, tesztet. Miért van rendben, hogy kétszer fizettetnek velünk?

Bárgyú semmitmondással reagál

arra, hogy 14,5 százalékkal, szinte soha nem látott mértékben csökkent az ország nemzeti jövedelme a második negyedévben, hogy a hiányt már a kormány is 7-9 százalék közé várja. És lehazudva az égről a csillagot azt mondja, hogy lassan többen dolgoznak Magyarországon, mint a vírusválság előtt.

Hogy az esztelenség csúcspontjára jussunk,

hosszú tirádákban magyarázza, hogy a magyar jogállamiság, sajtószabadság, demokrácia meghaladja Németországét.

Nehéz eldönteni, hogy nevessen vagy sírjon az ember

Egy tehetetlen, cselekvésképtelen, ötlettelen, sodródó ember vágott nyugodt képet a semmittevéshez. Egy válság felé rohanó ország kormányfője bizonyította ma este, hogy nem ért semmit, hogy nem lát semmit, hogy fogalma sincs a tennivalókról.

Jaj lesz neked Magyarország, ha nem veszed kezedbe sorsodat.”

https://www.facebook.com/gyurcsanyf/posts/3753178841381217

csillagjegy

4 hozzászólás

 • 2020.09.13 - 07:48
  Közvetlen hivatkozás

  A Böszme -nyugodtan- elhúzhat! Aki pénzt tesz zsebre az országa -lenullázásáért-, az-: takarodjon!

  Válasz
 • 2020.09.13 - 12:06
  Közvetlen hivatkozás

  “Hazudtam reggel, délben és mindig” …..nem hiába nagy az orrom. Kár, hogy a tiszta Magyar levegőt pazarolja ez a görény!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük