Gyurcsány: üzengetünk, üzengetünk, Kocsis úr? – válasz Kocsis Máténak a “fiataloktól”

Tegnap Kocsis Máté üzent a fiataloknak, hogy vigyázzanak nagyon velem. Ők most visszaüzentek, kértek, hogy osszam meg – kezdte bejegyzését közösségi oldalán Gyurcsány Ferenc.

Íme:

“Üzenet Kocsis Máténak, a fiataloktól

Kedves Kocsis Máté! Mi, fiatalok idén leszünk huszonegynéhány évesek. Egy ideje már követjük a politika világát, és nem tetszik, amit látunk.

Ugyanis mi tudjuk, ki az igazi Orbán Viktor

  • 2020-ban ő a miniszterelnök. De mivel itt van az okostelefon a kezünkben, nap mint nap látjuk, hogy ez a hataloméhes, korrupt ember hogyan teszi tönkre a hazánkat. Ezt soha nem fogjuk neki elfelejteni.
  • Ugyanez a fazon harminc éve a demokráciáról, európai értékekről, jogállamiságról papolt mindenütt. Mára azonban bebizonyosodott: ez mind csupán hazugság volt.
  • Orbán propagandája ott virít minden óriásplakáton és tévéképernyőn. Tetszeleg, szépeket mond a népnek. Emberek ezreit vezeti meg ezzel, holott csak a szavazatuk kell neki. Ugyanolyan simlis alak, mint amilyen mindig is volt – de minket nem tud átverni!
  • Ti is vigyázzatok magatokra! A fiatalokat már nem tudjátok kilóra megvenni az üres lózungjaitokkal, a populista ígéreteitekkel! Mi a saját szemünknek hiszünk”

Előzmény…..

“Kedves mai fiatalok! Idén lesz hat éves a fiam és három éves a kislányom. Ők még nem tudják, mi az a politika, és nem tudják kik azok a politikusok. Ti, akik 2006-ban nagyjából ugyanannyi idősek voltatok, mint ma az én gyerekeim, pont ugyanennyit tudtatok akkoriban a közéletről. Ezért sokatok nem emlékezhet arra, hogy ki is valójában az igazi Gyurcsány Ferenc. (…)

És vigyázzatok: ma újra ő a baloldal főnöke! Ne nekem higgyetek és ne neki, csak a saját szemeteknek. Másokét kilövette. Keressetek rá, és meglátjátok, ki is az igazi Gyurcsány Ferenc”

zápor

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük