Gyuri bácsi mindenkit rábeszél, hogy buzulni kezdjen! - Az a kis megfigyelés zavar bennünket annyira? - Városi Kurír

Sorting by

×

Gyuri bácsi mindenkit rábeszél, hogy buzulni kezdjen! – Az a kis megfigyelés zavar bennünket annyira?

Na most tényleg az a kis megfigyelés zavar bennünket annyira? Mindez bosszú a Deutsch Tamás nagymamáját érintett régi kémkedésért. Nem kellett volna a derék ellenzéknek egykor ilyen nemtelen eszközhöz nyúlnia. Rab László szŰrreál összefoglalója a 29-es hétről.

Hirdetés

Dakota Pegasus

Beleszaladt a Minnermájer ebbe a maflásba, az isten se mossa most már le róla, hogy szaglászni kezdett a lekvárosüvegben. Tudni akar ez mindent rólad is, rólam is, nehogy óvatlanul beleszaladjunk a nemváltásba, és mondjuk Józsi bácsiból Rózsika nénivé varázsoltassuk magunkat egy szép napon. Nem szabad az oskolában beszélni róla. Nehogy a gyerek rábeszélésre kezdjen buzulni. Ezek most tényleg úgy képzelik a szexet, hogy bemegy a lyukasórára a Terike néni, és elkezd a gyerekeknek mesélni arról, hogy a sliccet lehet ám fordítva is gombolni, aranypofikáim. Mire az összes gyerek elkezd kórusban ordítani, hogy ő most már le akarja tenni a hózentrógert, inkább masnit szeretne meg rózaszín kitűzőt a lába közé.

Lefordítom, amit a Minnerbika a héten elővezetett

Idejön a Soros Gyuri bácsi, és mindenkit rábeszél, hogy buzi legyen. Őt is rá akarta régebben beszélni, adott neki tízezer fontot, hogy tanuljon Angliában. De a nemzet örökbikája átlátott a szitán. Eltette a zsét, mire sok más tetű is bezsebelte az ösztöndíjakat. Amikor aztán jött Hazámocskába a Gyuri bácsi, mindkét nyelvükkel fényesre nyalták a megfelelő testrészét. De aztán mégis úgy gondolták, hogy nem dugdostak a zsebükbe elég dolcsit, ebből lett a ’mit akar itt az öregúr, migránsokkal akarja elárasztani a világot’ kezdetű duma? Most pedig meg akarja buzítani szegény kis békében kefélgető Magyarországot. Nem engedjük, hogy a gyerekeinkből Sárikát csináljanak, üvölt a Fideszhaddelhadd, az ember nem győzi kapkodni a fejét a sok baromság hallatán.

Lefelé visz az út

Ide mindenki csak szemétséget akar hozni. Négereket, homokosokat, ahelyett, hogy feszületekkel érkezne Mária országába. Mert a néger meg a homokos nem elég keresztény. És ki az igazi keresztény mifelénk? Hát a Mincsóbincsó a hülye dumájával. Amire csak azt tudom mondani, ha ilyen lett volna a kereszténység (lopás, drog, bűnszövetkezet, csalás csalás hátán), ez a vallás már rég kihalt volna. Szerencsére azonban nem mindenki csonthülye a hazában, hogy bedőljön az efféle tülkölésnek.

Az a helyzet, hogy irgalmatlanul lefelé megy a Fidesz

Illetve nem is a Fidesz, mert olyan itt már régen nincs. Őszintén tegye fel a kezét, aki olyan emberrel találkozott, aki nyíltan ki merte mondani, hogy ő bizony, egy élete, egy halála, fideszes választópolgár. Aki Orbánnal tart, az már önmagában eléggé gáz. Nem eléggé trendi a figura, valljuk be őszintén. Nincs már benne az a tűz, mint a Testnevelési Egyetemen, mikor az Oltári Nagy Szívást vissza tudta csinálni. Mit tud még ez az ember azon kívül, hogy tikitakizik az idióta elgondolásaival a Karamella magánjátszóterén (a budai várat is csak azért foglalta el, mert komolyan vette a gyermekmondóka Enyém a vár! felkiáltását). Pechünkre körbeveszi annyi hülye, aki még hajlandó magyartalan és ökör kérdéseket belefogalmazni a Nemzeti Inzultációba. Hogy aszongya: Akarja-e ön és maga, hogy emelkedjen a minimálbér? Most őszintén, ki az a marha, aki ne akarná. De akkor miért kérdezik? Arra számítanak, hogy jövök én, és azt fogom mondani, nem, kérem, dehogyis akarom, sőtmitöbb azt szeretném, hogy senki ne kapjon többé semmit, hanem például dögöljön meg mindenki, a szomszéd tehenét is beleértve. Vagy ott van az a kérdés, hogy akarja-e Ön, hogy mindenkinek legyen legalább egy olyan ásványvizes cége, mint Mészáros Lőrincnek, és akkor a jó ásványvizek mellett az övét is lehetne 50 forintért adni a teszkóban. Ki az az ökör, aki azt felelné, nem, én például nem szeretnék ásványvizes céget és gyémántbányát, ellenberger szeretnék inkább éhen halni, vagy legrosszabb esetben nemváltást elkövetni. Szeretné-e Ön (hogy az anyádba ne szeretném, de az önt írd már kisbetűvel, barom), hogy ne lehessen többé senkinek azt mondani, hogy teszem azt lófasz a seggébe. És ha valaki kimondja vagy leírja, szeretné-e, ha nem lenne kimondva vagy leírva; borítsunk fátylat az agyunkra, ezt szeretné leginkább a Mini. Akit most a nagyanyám legsúlyosabb átkával sújtok, akire a mamám ezt mondta, az már a vudu határait súrolta. Csúnyát a mamám soha nem mondott (talán csak az Isten lova bassza meg! volt a kivétel, de azt úgy általában értette a világra). A legdurvább átok az volt nála, hogy ’akkor is menjen, ha nem akar!’. Aki ezt meghallotta a nagyanyám szájából, tudhatta, hogy vége van, nincs többé maradása, minimum elviszi az ördög, ha magától nem hajlandó indulni. Menjen tehát a Mini is, akkor is, ha nem akar. És szíveskedjék a saját családjában a nemváltással baszkolódni, ne az enyémben. Én ugyanis erre nem érek rá mostanában.

A vadászkutyázás után keményebb idők jönnek

Megfigyeltették az újságírókat, az egész machert egy régi komcsi kém intézte. Annyira fideszes ez a történet, hogy csak úgy csillog. Kommunista módszerekkel dolgoznak a fiúk, eltakarják a náci gondolatokat, ráindítják Szijjártót meg a törtetésügyi minisztert (Varga Juditot) Brüsszelre és a magyarok elbuzisításában érdekelt világra. A kiscsaj (ugye a CSOK-ot már visszafizette a balatonhenyei rancs után?) úgy beszél az Európai Bizottságról, mintha Magyarország nem lenne teljes jogú tagja az Európai Uniónak. Csak nem a kilépést szondáztatja az édes Mini? Nem kell neki a norvég alap hetvenmilliárdja, inkább lemond róla. Ha nem tud tovább lopni, már nem is olyan fontos Európa? A kínaiak meg az oroszok majd pótolják a hiányzó milliárdokat? Micsoda népszavazás nélküli kilépési játszma kezdődött itt már megint, gyerekek? Ma úgy tűnik, nemigen lehetne kilépni csak úgy, nem Orbánon múlik ez sem. De hát mi lesz holnap? Ha egyszer majd törvényben hatalmaztatja fel magát arra, hogy döntsön a magyarok helyett. A magyarok nevében, szokta mondogatni Sutyerák úr a rádiójában. Mert ilyenje is van neki. Nekünk csak az a dolgunk, hogy lapítsunk, mint szar a fűben, és ne zavarjuk a drogos, csikólátó felső osztály randalírozását. Felejtsük el Borkai muriját és hagyjuk már azt a brüsszeli ereszcsatornát. Plusz ne a Kaletára gondoljunk rögtön, amikor a Minnerstájsz meg akarja menteni a gyerekeinket. Hanem helyette ne gondoljunk semmire. Ezt szeretné a drága ember. Hogy ne legyen már velünk annyi baj. Ne fertőződjünk meg, ne pofázzunk, s főleg ne szavazzunk ellene. Mindössze ennyit kér a NER az állampolgártól. Cserébe mindenki kap másfél mázsa nemzeti inzultációt, kitörölheti vele a nemzeti hátsóját. És mehet például gyónni Semjénhez a Vadászkutya Világkiállításra. Ne feledjük, utána rögtön támadni kezd a delta. Kijárási tilalom is lehet belőle. Ellenzéki előválasztási kampány Zoom-on meg Team-en? Nem akarnék ötleteket adni.

Elkezdődött az olimpia, de már nem hallgatnak közben a fegyverek. Szóval és igazságtalansággal próbálja lerohanni a világot a Mini, egy percre sem hagyja abba az áskálódást. A NER fegyvere a zűrzavar. A jelek szerint tudnak vele bánni. Ha minden jól megy, nem tart ki 22-ig.
Ez volt a forró 29-es, jöjjön a még forróbb 30-as. Bírjuk ki a fölülről kézivezérelt, gigantikusan buszma plakátokkal dúsított hülyeségcunamit.

Előző hét

megfigyelés

 

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.