Villáminterjú Gyuriczky Zsolt rallyversenyzővel, aki Böröczi Leventével együtt indul a 19. Szilveszter rallye-n.
[mnky_ads id=”4674″]
[mnky_ads id=”4668″]
– Az idén még egyszer felöltöd a tűzálló ruhádat a 19. Szilveszter rally-n, hogy megzabolázz egy számodra új versenyautót. Milyet is, miért is pont ezt a márkát választottad?

– Igazából az autó lett csak új, a típus változatlan marad. Májusban – egy kényszer vásárlás alkalmával – vettük meg Tuki régi Citroen C2R2 autóját, ami nagyon jó vételnek bizonyult, egy másodpercig sem bántuk meg. Nagyon sok örömet szerzett nekünk, nagyon megbízható autó volt, de a német versenyről hazafelé az a döntés született, hogy ha fájó szívvel is, de lecseréljük. Több típusban gondolkodtunk, de ár/érték arányban ennek a típusnak a MAX változata az, ami szóba került. Az országban csak egy olyan volt, amit gondolkodás nélkül megvettünk volna, és amikor felhívtuk nem is gondolkodtunk rajta. Így egy olyan autó került hozzánk, ami az utolsó gyári darabok egyike, egy kézben volt eddig mind versenyző, mind szerviz téren, mindent tudunk róla pontosan. Ezt az autót tervezzük kipróbálni a Szilveszter Rallyn.

– Új autó, régi navigátor és nincs kockázat? Mit is vártok az új vastól és magatoktól ezen év végi csapatáson?

– Levente barátommal nagyon jól megértjük egymást, jó a hangulat mindig az autóban. Kockázat sincs, mivel maximálisan megbízom benne és a profizmusában. Így megtiszteltetés számomra, hogy ezen a versenyen is ő lesz segítségemre. Sőt, a jövő évet is együtt tervezzük. Várjuk a versenyt nagyon, elvárásaink nincsenek, egyszerűen szeretnénk magunkat jól érezni és célba érni. Ha nem haragszol meg, most megyünk is, mert amint látod, van még mit csinálni a járművön.

Hajósi Miklós
[mnky_ads id=”3390″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét