Gyűtsünk Kovács Zoltán államtitkárnak! Se háza, se befektetése, legalábbis papíron …..

Kovács államtitkár vagyonnyilatkozatában mindössze egy 10 éves autót és 8 millió forint készpénzt tüntetett fel egy kevéssé jövedelmező céges érdekeltség társaságában. Ha nem a köz szolgája lenne, semmi közünk nem lenne a pénzügyi helyzetéhez, de mivel azzá lépett elő …..

Ki lehet a stróman strómanja? – már, ha lehet adni a „rossz nyelvek” értesüléseire…..

A kormány honlapján közzétették a volt kormányszóvivő, Kovács Zoltán vagyonnyilatkozatát – szúrta ki az Mfor.hu. A 2010 óta több államtitkári pozícióban megforduló, időközben a Miniszterelnöki Kabinetirodán poszthoz jutó, a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelő fideszes politikus bevallása szerint

összes vagyona egy több mint 10 éve vásárolt Ford Mondeo, valamint 8 millió forint.

Utóbbit a mindenkori képviselői alapdíj hathavi összegét meghaladó készpénz feltüntetésére szolgáló sorban jelezte az államtitkár.

Kovács Zoltánról kiderült: ő a Fidesz polihisztora, a tökös csávó! Melyik iskolát is kell ehhez kijárni? Ja, a CEU-t. Bécsben…..

A dokumentum szerint nincs a nevén ingatlan és nincsenek pénzügyi befektetései. Nem tartozik továbbá sem pénzintézetnek, sem magánszemélyeknek – utóbbi egyébként egyre népszerűbb forrásmegjelölési forma a képviselői vagyonnyilatkozatokban, családtagoktól, barátoktól kapott 10 milliók szoktak ezeken a sorokon megjelenni.

57.500.-/ év?

Kovács mindezeken túl egyetlen céges érdekeltséget tüntetett fel, amiben az államtitkár 50 százalékos tulajdoni résszel bír kültagként. A debreceni székhelyű Unicornus Oktatási és Szolgáltató Betéti Társaság 2018-ban 2,7 millió forint árbevétel mellett 115 ezer forintos adózás előtti nyereséget ért el.
Persze az államtitkári beosztásához járó juttatásokban – laptop, szolgálati autó, lakásbérlet, mobil- Kovács is részesül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük