Ha 8 elemid van, de szeretnél gyerekeket fegyelmezni, akkor eljött a te időd, jelentkezz iskola(csend)őrnek!

Úgy tűnik, nem csak szaktanárból van hiány a magyar oktatási intézményekben, hanem a “csaknem olyan nélkülözhetetlen” iskolaőr pozíció betöltésére sem tolonganak a nyolc általánost végzett jelentkezők.

Abszurdisztán és propagandistái még mindig meg tudnak lepni….

-írta Hadházy Ákos a hírhez közösségi oldalán.

“Ha nincs érettségid és munkád sem, de szeretnél gyerekeket fegyelmezni (rendet vágni köztük végre), akkor eljött a te időd, jelentkezz iskolacsendőrnek! Abszurdisztán és propagandistái még mindig meg tudnak lepni…. Ha nem hisz a képernyőfotónak, a cikket itt találja:

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársakat keres iskolaőri állás betöltésére a taszári, szentbalázsi, kadarkúti, böhönyei, kutasi és a darányi iskolákba.

Az iskolaőr feladatának ellátása során közreműködik a nevelési-oktatási intézmények rendjének fenntartásában, intézkedésre és kényszerítő eszközök használatára jogosult.

Lassan írjuk….

A pályázatra cselekvőképes, 18. életévüket betöltött, a felvételi követelményeknek megfelelő magyar állampolgárok jelentkezését várjuk. Feltétel

  • a magyar állampolgárság,
  • az állandó bejelentett belföldi lakóhely, valamint
  • az egészségi, fizikai, pszichikai alkalmasság, és
  • az erkölcsi bizonyítvány megléte.

-részletezte a sonline.hu.

A felvételt nyert pályázók 3 hetes iskolaőri képzésen vesznek részt, a munkavállalók a képzés ideje alatt is jogosultak bérezésre. A felvett jelentkezők a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság munkavállalói állományába 3 hónap próbaidő kitöltésével kerülnek felvételre.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Friss híreink!

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

One thought on “Ha 8 elemid van, de szeretnél gyerekeket fegyelmezni, akkor eljött a te időd, jelentkezz iskola(csend)őrnek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.