Ha az ellenzék nem támogatja a „Stop Sorost”, azzal bizonyítja, hogy Soros György zsoldjában áll

Puskás Imre, a Fidesz szóvivője a közmédiának hétfőn úgy fogalmazott: a „Soros-hálózat” azért támadja a „Stop Soros” törvénycsomagot és az alkotmánymódosítást, mert be akarják telepíteni a bevándorlókat Európába, de a parlament előtt lévő akcióterv ezt megakadályozza.

[mnky_ads id=”10551″]

A civilek is a „Soros-hálózat” tagjai

Azzal kapcsolatban, hogy a törvénycsomag ellen tiltakoztak hétfőn civil szervezetek a Parlament előtt, Puskás Imre megjegyezte: a „Soros-hálózat” nemcsak a Kossuth téri tüntetéssel, hanem minden rendelkezésére álló befolyással igyekszik elérni, hogy Magyarországot eltávolítsa a Soros-terv megvalósításának útjából.

[mnky_ads id=”10552″]

Mindenki a magyar kormányt és a Fideszt támadja

Úgy vélte, Soros György szövetségesei az Európai Unióban, az ENSZ-ben és a nemzetközi sajtóban is teljes erővel támadják a bevándorlásellenes magyar kormányt és a Fideszt.

Nekünk Magyarország az első, hazánkat nem hagyjuk cserben – szögezte le.

A szocialisták nem akarják megvédeni Magyarországot

Puskás Imre reagált arra is, hogy Harangozó Tamás, az MSZP frakcióvezető-helyettese hétfőn közölte: a frakció jelenlegi formájában nem támogatja sem az alaptörvény-módosítást, sem a „Stop Soros” törvénycsomagot. A Fidesz szóvivője hangsúlyozta: a szocialisták – ahogyan az elmúlt években, úgy most sem akarják megvédeni Magyarországot és ismét támadják az illegális bevándorlást tiltó és az illegális migráció szervezését büntető törvénycsomagot.

Ha az ellenzéki pártok nem támogatják az akciótervet, azzal igazolják, hogy Soros zsoldjában állnak

Az ellenzéki pártok most is a Soros-terv megvalósításáért, Magyarország bevándorlóországgá tételéért dolgoznak. Ha ismét nem támogatják az akciótervet, azzal egyértelműen igazolják, hogy Soros zsoldjában állnak – jegyezte meg.

Puskás Imre reagált arra is, hogy Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője arról beszélt: pártja arra kéri az Európai Uniót, hogy közvetlenül ossza el a Magyarországra érkező uniós forrásokat, és a folyamatból hagyja ki a magyar kormányt.

A DK a migránsokat behozná, a magyarok pénzét pedig elvenné

A Fidesz szóvivője úgy fogalmazott: „felháborító Gyurcsányék nemzetellenes tevékenysége: a migránsokat behoznák, a magyarok pénzét pedig elvennék”.

Mint mondta, ha a DK-n múlna, „Brüsszelre és a migránspárti Soros-hálózatra bíznák Magyarországot, teljesen feladnák a nemzeti szuverenitást, a nemzeti érdekeket és bevándorlóországgá tennék hazánkat”.

(MTI)

[mnky_ads id=”10553″]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük