Connect with us

Csillagjegyek

Ha békességre vágysz, ennek a 6 női csillagjegynek a közelébe se engedd a párod!

Ha békességre vágysz, ennek a 6 női csillagjegynek a közelébe se engedd a párod!
Megosztás

Számos dolog előre megjósolható egy emberről, ha tudjuk a csillagjegyét. Természetesen nincs két egyforma személy a világon, de alapvető tulajdonságokban sokan hasonlítanak, akik egy zodiákus alá tartoznak. A következőkben megtudhatod, melyek azok a csillagjegyek, akik képesek elrabolni egy férfi szívét úgy, hogy semmilyen ez irányú szándékosság nincs bennük.

Oroszlán

Ezen jegy szülötte gyakorlatilag minden ember számára vonzó. Az Oroszlán nők fényesen ragyognak és szinte lehetetlen nem észrevenni őket. Páratlan karizmájuk van és emellett kifejezetten magabiztosak. Tudják, hogy mit akarnak, élvezik az életet és fantasztikus a humoruk. Gyakorlatilag több sem kell egy férfinek.

Vízöntő

A Vízöntő nők szeretik a maguk módján csinálni a dolgokat és nem úgy, ahogyan azt mások elképzelik vagy megszabják számukra. A szabadság, a függetlenség az értékrendjük középpontjában áll és ehhez feltétel nélkül ragaszkodnak. Tudják jól, hogyan kell az érzéseik szerint élni. Ami még vonzóbbá teszi őket az az, hogy soha nem lehet mellettük unatkozni.

Skorpió

A szenvedély az a kifejezés, amely a legjobban definiálja a Skorpió nőket. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne tartanák magukat mindig az elveikhez. Folyamatosan arra törekszenek, hogy az intimitás új dimenzióit éljék meg a párjukkal. Nagyon figyelmesek, tele vannak gyengédséggel és mindenképpen megérdemlik egy férfi odaadását, aki mindezt értékeli.

<<< Még egy belefér? >>>

Szerző

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse