Nem bánod meg! – Ha csak egy horoszkópot olvasol ma, ez legyen az!

Fontos kérdéskört taglal az alábbi horoszkóp, nevezetes a flörtölés tudományának mibenlétét. Vannak ugyanis olyan szerencsés emberek, akinek a flörtölés zsigerből jön és vannak, akik izzadó tenyérrel szenvednek és bénáznak ezen a téren.

Az alábbi öt csillagjegy flörtöl a legjobban…

Akinek ez nem esik nehezére, az tudja, hogyan kapcsoljon egy pillanat alatt flörtölő üzemmódba és legyen egyszerre kihívó, nyugodt, titokzatos és sz.xi. Akinek viszont attól is remeg a lába, hogy hosszan a szemébe nézzen annak, aki tetszik neki, az fel sem fogja, egyeseknek hogyan lehet ez olyan könnyű, mint a lélegzés.

Nézzük, mit mond arról a horoszkóp, hogy milyen szinten vagy ezen a téren.

Skorpió

Ha flörtölésből lehetne egyetemet végezni, a Skorpió diplomázna le a leghamarabb, sőt, még doktori disszertációt is tudna írni a témáról. Mindenkivel tud beszélgetni gyakorlatilag bármilyen témáról és mindig tudja, mit kell mondania. Ösztönösen tisztában van vele, hogy mennyit mutasson magából ahhoz, hogy eléggé közvetlen legyen és mennyit tartson vissza személyiségéből, hogy kellően titokzatos maradjon.

Ennek az összetett jegynek sosem kell küzdenie azért, hogy felfigyeljenek rá.

Kos

Bátraké a szerencse, tartja a mondás és ez maximálisan igaz a Kosokra, hiszen ők feltűnően szerencsések, ha meg akarnak maguknak szerezni valakit. A Kos tudja, mit akar és nem hezitál, nem köntörfalaz. Ők azok, akik nem félnek odamenni a leghelyesebb fiúhoz vagy legszebb lányhoz és meghívni egy italra. Határozottságukat gyakran koronázza siker, hiszen az önbizalom nagyon vonzóvá teszi őket.

Az sem árt, hogy erőlködés nélkül sz.xik és cseppet sem szégyenlősök.

<<< Még több horoszkóp! >>>

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük