Sorting by

×

Ha csütörtök reggel, akkor horoszkóp! – Tudja? – ha tudja, megoldja!

Csörgött az óra -telefon, kinek mi- még pár perc “kuckózás”, de aztán fel kell kelni, mert indul a nap. De várjon csak! A nyugis, finom kávé mellé dukál egy hasonlóan kellemes horoszkóp is! Mert tudja, ha tudja, megoldja!

Kos

A rohanó élet következtében és digitális világ információáradata miatt az ember könnyen megfeledkezik, a romantikáról. Vegyen egy kellemes gyertyafényes fürdőt a partnere társaságában, vagy egyedül és próbáljon meg lazítani, kikapcsolódni kicsit.

Rá fog jönni, hogy a szerelem nem csupán a fizikai vonzódásról szól. Az érzelmek és az érzések ugyanolyan fontosak hozzá.

Túl sok mindent vállalt magára, ezért könnyen lekerülheti a figyelmét egy igazán fontos dolog. Írjon le minden egy papírra, így jobban átlátja majd az ön előtt álló feladatokat. Feküdjön le korábban, mint ahogyan szokott; sokkal több energiája lesz másnap.

Bika

A csillagos rossz konstellációban helyezkednek el az égen, ezért kerülje el a bonyolult helyzeteket legyen szó akár a munkájáról, vagy a magánéletéről. A felesleges konfrontációk súlyos vitákhoz vezethetnek.

Csak túl későn fog tudatosodni önben, hogy más döntést kellett volna hoznia. Sajnos már nem tudja helyrehozni a hibáját, de annyit azért megtehet, hogy tanul belőle, így a jövőben nem fogja újra elkövetni.

Úgy tűnik, hogy valamilyen jutalmat fog hamarosan kapni és jó esély van rá, hogy most a főnökét is remek hangulatban találja. A legmegfelelőbb esti kikapcsolódás az ön számára, ha ellátogat egy e-zenei koncertre.

Ikrek

Ne hagyja, hogy mások nemkívánatos dolgokat erőltessenek önre. Csakis ön tudja, hogy mi a legjobb saját maga számára. Álljon két lábbal a földön, tartson ki a saját elképzelései és véleménye mellett.

Ne legyen mindig túlságosan komoly. Szükségtelen minden kis problémát a legapróbb részletekbe menően kielemeznie. Ezzel csak elrontja az ön előtt álló szép estét. Tegye félre a problémáit legalább erre a kis időre.

Ön végre egészséges, de ne vegye ezt természetesnek. Sajnos nem zárható ki, hogy később egészségügyi problémái lesznek..

Rák

Követni a trendeket, “átlagosnak” lenni, és kisegérként elbújni egyes helyzetekben előnyös lehet, viszont ha megfeledkezik arról, hogy önmaga legyen, akkor csak elég nehezen tudja magára vonni mások figyelmét. Ha sikerül ezt megértetnie önmagával, akkor az már fél siker!

Lehet, hogy az egyik munkatársa kissé szemtelen önnel, de ne zaklassa fel magát miatta, hiszen az nem tenne jót a munkahelyi teljesítményének.

Fogja vissza magát kicsit. Nincs azzal semmi gond, ha ez ember időnként semmittevéssel tölti el a napját. Ne aggódjon. Az orvosok nem akarnak rosszat önnek, csupán segíteni szeretnének.

>>> Még több horoszkóp! <<<

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.