Ha Dobrev észrevette volna a “fellépő” Gubást, feltehetően ráköszön – de nem vette, ahogy a többiek sem!

Egy “éppen ott volt valaki”-típusú videó került fel a Kálomista-film közösségi oldalára, ami mindazoknak, akik elhitték, hogy Gubás Gabi nem politizál, legfeljebb a pénz csábította Dobrev Klára megformálására, csalódást okozhat. A “spontán” videón nem ez a történet elevenedik meg.

Nehéz maszkban fintorogni, de…

Igazi színésznőnek való feladat maszkban mimikával kifejezni, hogy “de gáz!”. Gubás Gabi mindent megtett kedden a Liszt Ferenc repülőtéren, hogy megfeleljen a rendezői utasításnak, nézze, így sikerült:

“Hoppá! Nézzétek mit kaptunk egyik nézőnktől egyenesen a Liszt Ferenc reptérről! Az alkotók már úton vannak a brüsszeli közönségtalálkozóra és hát úgy néz ki, éppen egy járaton Dobrev Klárával…”

Emlékeznek?

A színésznő elárulta: nem volt egyszerű döntés a szerep elvállalása, ambivalens érzései voltak ezzel kapcsolatban egy korábbi rossz élmény miatt.

Ha nagyon őszinte szeretnék lenni, akkor azt mondanám, hogy nagyon szívesen kimaradtam volna a filmből a politikai felhang miatt

– magyarázta, majd kifejtette, hogy korábban Mohácsi János 56 06 / őrült lélek vert hadak című darabja miatt kapott rengeteg gyalázkodó üzenetet még azt követően is, hogy első terhessége miatt addigra már visszaadta a szerepet. Gyurcsány Ferenc feleségének eljátszására azért bólintott végül rá, mert izgalmas kihívásnak érezte, ám a nagy felismerésre csak a forgatás végén jutott:

Most, hogy leforgattuk a filmet, arra jutottam, hogy nálam volt Klára szerepe a legjobb kezekben.

Indexen megjelent interjúban Gubás azt mondta, hogy

soha nem volt köze a politikához, nem követte szorosan az eseményeket, főleg nem folyt bele semmiféle politikához kapcsolható dologba, ezért szerinte „abszolút objektíven, előítéletek nélkül” tudta megformálni ezt a szerepet is.

A hozzászólásokból….

“Dobrev is Brüsszelben nézi meg a filmet?”

“Ez inkább, ahogy látom, Dobrev Károly.”

“Nekem is keresztbe állt volna a szemem ettől a nőtől.”

“miért nem szóltál be neki? például : kaphatok 1 autogrammot müvész…ja nem… vagy : böszme hol van?  amugy cuki volt ahogy “elsuhant”mellette  ment Brüsszelbe mert elfogyott a lé a korábbi cirkusz alatt. ”

“Gubás Gabi egy gyönyörű nő! Hogy tudta Dobrevet alakítani?”

“Gabi , kellett volna minimum egy jó nagy pofont nyomni neki !!! ”

“Libernyákosan szólva: besza-behu”

“Ahogy ott áll a strapakanca az mindent visz!”

Kapcsolódó

 

Ha Dobrev észrevette volna a "fellépő" Gubást, feltehetően ráköszön - de nem vette, ahogy a többiek sem!

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük