Ha egy kutya téged választ, szó szerint levakarhatatlan

Minden kutya nagyon szeretne gazdit találni. Van, aki szó szerint bármit vállal ezért. Arthur, egy új-zélandi kóbor kutya története azonban még a tapasztalt kutyásokat is meglepi.

Nem egy kötögető nagyit szúrt ki magának

Arthur, egy kallódó új-zélandi kutyus addig kóborolt össze-vissza, amíg egyszercsak összetalálkozott néhány feltűnően jó kondícióban lévő svéddel. A keverék kutya nem sejthette, de pont egy svéd extrém-sport csapatot szúrt ki magának.

Ők az igaziak!

A svéd fiúk az Adventure Racing világbajnokságon vettek részt Új-Zélandon. Arthur erről mit sem tudott, de új barátainak nagyon jó szaguk volt, és kicsattantak az egészségtől, tehát a kutya kiválasztotta őket. Egy életre…
Amint a szívébe nyilallt az érzés, hogy megtalálta az igazit, melléjük szegődött, és többé nem lehetett őt levakarni választottjairól.

Irány a vb!

Márpedig ez Arthur számára rövidesen nagyon kemény feladatokat hozott: földön-vízen, a legdurvább feltételek között is kitartva, 690 kilométert nyomott le az extrém sportolók társaságában!!!
Az Adventure Racing világbajnokság megpróbáltatásai közepette Arthur velük evett-ivott, a csónakjukban ült, úszott, és ha kellett, hegyet is mászott velük. Márpedig kellett…

Szolgálati nyugdíj Svédországban

A kutyus határtalan szeretetvágyának meglett az eredménye: a gazdijelöltek meggyőződtek arról, hogy nagyszerű társat találtak a távoli szigetországban.
A csapat egyik tagja a célba érés után magához is vette Arthurt, aki Svédországban találta meg otthonát.

Forrás: npr.org

Sajnos rámai hírünk is van

Veszélybe került több ezer kutya a hajléktalanok büntetése miatt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük