"Ha el akarom ütni, rákapcsolok és vasalok" - mondta a munkás, aki Jakab Péter felvételén a munkagép volánjánál ült - Városi Kurír

Sorting by

×

“Ha el akarom ütni, rákapcsolok és vasalok” – mondta a munkás, aki Jakab Péter felvételén a munkagép volánjánál ült

Odáig jutottunk, hogy cirka egy évvel a választás előtt eszünkbe jut, hogy lehet, hogy egy traktorvezető direkt akarta elütni az ellenzéki politikust. És elkezdünk filózni, hogy saját kútfőből tette-, vagy utasította valaki?  Teljes őrület, amit hagyunk magunkkal csinálni! Most megszólalt a traktorvezető….

Hirdetés

Esetleírás

2021 Magyarországán a Jobbik elnöke Mészáros Lőrinc egyik érdekeltségénél forgatott volna videót, de nem várt jármű szakította meg gondolatait. Jakab sokatpróbált politikus, de láthatóan eszébe sem jutott, hogy a traktor elütheti. Elmondása szerint

Steinmetz Ádámmal közösen Mészáros Lőrinc egyik érdekeltségénél forgatott volna videót, amikor nem várt helyzetbe került: az építkezésen dolgozó traktor majdnem ráhajtott a stábra, így meg kellett szakítani a forgatást.

Jól láthatóan az ismerős tolatóhang ellenére maga a Jobbik elnöke sem számított rá, hogy a traktor nem fog megállni, ezért a telefonos videó tanúsága szerint némi összeszólalkozás is lett a dologból.

“Nem akartam elütni…”

A Miniszterelnök és az EMMI által is pénzelt vasarnap.hu  megszólaltatta a munkásembert, aki állítólag el akarta ütni Jakab Péter jobbikos miniszterelnökjelölt-jelöltet.

Arra a felettébb firnyákos riporteri kérdésre, hogy

“…el akarta ütni Jakab Pétert?

Azt válaszolta, hogy

“Nem! Ha el akarom ütni, nem egy kilométer/órás sebességgel, hangjelzés közepette tolatok hátra, hanem akkor megy ez a gép 25-el is, akkor rákapcsolok és vasalok. Ez extrém lenne, ilyen nem is volt….”

A független-objektív riporter Jakab-alázása

Arra kérdezett rá a mikrofont tartó, hogy mivel a megszólaltatott végülis egy melós, Jakab pedig a melósok képviseletét hírdeti, mennyire hiteles a szemében.

“… a parlamenti képviselő, aki meg akarja magát választatni miniszterelnökké, ilyen utcai harcos módon nem gondolom, hogy szájkaratézhat. (…) Elvárható lett volna, hogy intelligensebb módon reagáljon a tolatásra. ..”

Jött az újabb rafinált kérdés:

Önt nem zavarja, hogy Mészáros Lőrincnek dolgozik?

…és a válasz:

Abszolút nem zavar (…) nem az én dolgom, megkaptam mindig a fizetésemet, ráadásul a gyerekeknek lesz építve ez a tábor …(…) én gyerekkoromban Zánkán nyaraltam (…)

Jakab nem kért engedélyt….

Riporteri rávezetéssel elmondta még a megszólaltatott, hogy Jakab Péter nem kért engedélyt, hogy videójában megjelentethesse a traktorvezető arcát

“nem kért engedélyt semmire, sőt azt gondolom, provokatív jelleggel jelent meg, (…) feltartotta a beszállítókat is, feltartott engemet is.”

“Ha feljelent én is feljelentem…”

A munkás kérdésre válaszolva elmondta, hogy attól teszi függővé jogi lépések megtételét, hogy mit lép Jakab

“…ha azt mondja, hogy legyen harc (…) akkor én is jogi lépéseket fogok eszközölni…”

 

jakab

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: ““Ha el akarom ütni, rákapcsolok és vasalok” – mondta a munkás, aki Jakab Péter felvételén a munkagép volánjánál ült

  • 2021.07.15 - 01:11
    Közvetlen hivatkozás

    Vasaltal volna igy, is, te kocsog, csak kozben rajottel, hogy tobb video is keszult rolad. Nem te vagy a legelesebb kes a fiokban, majom

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.