Juszt László: ha én a BioNTech tulajdonosa lennék, akkor szólnék a cég jogászának, hogy indítson hitelrontási pert a Magyar kormány és személy szerint Orbán, Dömötör és Gulyás urak ellen!

Ha a BioNTech tulaja -vezetői, részvényesei és csendestársai, ha vannak- tudnák egyáltalán, hogy merre is van ez a kerítésen belülről Orbán-szemmel nézve „világhatalom” és, ha a tévedés jogát fenntartva előző állításom esetében, érdekelné őket a Kedves Vezető szélkakasként működö, éppen aktuális véleménye, akkor minden bizonnyal úgy tenne, ahogy Juszt László Facebook-bejegyzésében írta.

„Ha én a BioNTech tulajdonosa lennék,

akkor bizony most nyugodtan, cseppet sem kockáztatva szólnék a cég jogászának, hogy indítson egy combos hitelrontási pert a Magyar kormány és személy szerint Orbán, Dömötör és Gulyás urak ellen, akik személyesen próbálták lejáratni a vakcinámat a hamisított, kamu táblázatukkal. Ráadásul ennek nemzetközi visszhangja is lett, hiszen az oroszok ezt a táblázatot felhasználva propagálják a saját készítményüket.

A pert természetesen nem Magyarországon, hanem a cég székhelyén, Amerikában indítanám, s könyörtelenül “levetkőztetném az urakat”. És nincs peren kívüli megállapodás.

Ezek tényleg azt hiszik, hogy bármit – büntetlenül – megtehetnek! Tudom ez az országnak sem lenne kellemes, de arról utólag gondoskodnék, hogy az ország ne károsodjon.”

Kisvártatva….

Amíg fent említettek magyar nyelven „hiteltrontottak„….

Április 28-i MTI hír szerint Ugur Sahin onkológus, a BioNTech társalapítója egy online sajtótájékoztatón elmondta, hogy elkezdték a vizsgálatokat és „nem aggódnak”, arra számítanak, hogy készítményük az indiai változattal szemben is hatékony. Várakozásaikat a többi között arra alapozzák, hogy vakcinájuk az Európában uralkodó brit vírusváltozattal szemben még hatékonyabb, mint az első, „vuhani” változattal szemben, amely ellen eredetileg kifejlesztették.

Nem érnek rá, holmi saját politikai szalonnájukat sütögető, politikusnak mondottak érdektelen számkombinációjával foglalkozni, éppen életek mentésén törik a fejüket. Azokén is, akik most összehordanak hetet-havat és azokén is, akik mantrázzák a tőlük hallottakat.

Az oltás beadása után előfordult szívizom-gyulladásos izraeli esetekről elmondta:

egyelőre nem találtak arra utaló adatokat, hogy a népességet jellemző előfordulási aránynál nagyobb gyakorisággal jelentkezik szívizomgyulladás a készítményük használata után. Az elemzést még nem fejezték be. Ugur Sahin Németországban dolgozó külföldi újságíróknak tartott tájékoztatóján elmondta, hogy

az „irigység kultúrájának” kialakulásához vezethet, ha túl korán és „diszkriminatív” módon – az oltással nem rendelkezőket az oltással rendelkezőktől hátrányosan megkülönböztetve – lazítják a járványügyi korlátozásokat.

Európában majd csak a május vége és június vége közötti időszakban kellene számottevően lazítani a korlátozásokon,

mert ezekben a hetekben éri el az 50-60 százalékot a beoltottak aránya

– mondta. Hozzátette, hogy Európa júliusban, legkésőbb augusztusban eléri a közösségi immunitást. A szakember hangsúlyozta azt is, hogy

„nem fair” az Európai Bizottságot hibáztatni az oltóanyag kezdeti szűkössége miatt.

Szükség lesz frissítő oltásra

a készítmény második adagjának beadása után 9 és 12 hónap között, később pedig valószínüleg egy emlékeztetőre évente, másfél évente. (Forrás)

 

biontech

One thought on “Juszt László: ha én a BioNTech tulajdonosa lennék, akkor szólnék a cég jogászának, hogy indítson hitelrontási pert a Magyar kormány és személy szerint Orbán, Dömötör és Gulyás urak ellen!

  • Ilyen mocsok aljas kormány nincs is a világon, nem az emberi életekkel foglalkoznak hanem politikai kérdést csinálnak még a vakcinákból is ( hozzá nem értő idióták itélkeznek vakcinák felett) ,és ellenzék bemocskolása a cél– és fel is jelentém ezt a szemét kormányt , csak mit is érünk vele, ha vesztenék is a pert a nép pénzéből fizetnék ki, ezek az aljas gazemberek ////

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük