Ha ez a csillagjegyed, dőlni fog hozzád a pénz! - Nagy júliusi pénzeső! - Városi Kurír

Sorting by

×

Ha ez a csillagjegyed, dőlni fog hozzád a pénz! – Nagy júliusi pénzeső!

Durva dolgokat tartogat a július – jobb felkészülni! A Bikákat becsaphatják, a Szüzeknek busás bevételük lesz. És mire számíthat a többi csillagjegy?

Hirdetés

Oroszlán

„Terülj, terülj asztalkám” van előtted. Rajta minden finomság, a legkülönlegesebb dolgokból is bőség – szinte kifogyhatatlanul! Munkád gyümölcse beérik, ami mögött persze nagyon sok tanulás, odafigyelés, talán éjszakázások, felelősségvállalás, bátorság, s mások segítése is ott van. Meglehet, mindez mégsem tesz boldoggá, hisz ami most hiányzik, azt nem tudja sem étel, sem ajándék, csillogás – villogás, káprázat megadni – hisz az a lélek mélyén lakik. De hited is itt van – s nincs is már gond!

Szűz

Tele a „kamra”, dől a pénz. Ez lehet váratlanul, de érkezhet stabilan, biztosan, kiszámíthatóan is. Ha feladsz egy lottószelvényt, akár a főnyeremény is tied lehet, amivel talán szerénységed nem is tud hirtelen mit kezdeni. Nagyon jól vagy! Fektess be munkádba, céljaidba, pontosan érzed, tudod, hogy mit kell tenned, hogy az bőséget hozzon. Talán azért is van ez így, mert most is gondolsz másokra, segíteni akarod az egész világot – s amit adsz, az kapod vissza. Szeretetet, bőséget.

Mérleg

Ne hagyj ki egy lottószelvény feladását, engedd meg, hogy angyalaid küldjenek pénzt – úgyis annyi vágyad van! Szeretnél szerelmeddel, családoddal, gyerekeiddel a tengerparton, a pálmafák alatt pihenni, különleges városokat, tájakat felfedezni, de akár repülni, izgalmas sportokat megélni. Tele vagy extrém, egyedi ötletekkel – otthonodat is felújítanád, melyhez sok pénz kell… bár oly ügyes vagy, hogy ha semmi nem lenne, akkor is megoldanád, hisz szebbnél szebb dolgokat tudsz alkotni.

Skorpió

Bőségesen érkezhet pénz – akár váratlanul, akár stabilan, kiszámíthatóan. Mélységében, lélekkel teli látásmódodnak, tudásodnak, különleges, ugyanakkor nagyon gyakorlatias ötletidnek és kitartásodnak köszönhetően – munkád jutalma nem marad el. Főnököd és munkatársaid elismernek. Ha bármilyen akadály, elakadás érkezne, nem kell megijedned – a segítség rögtön érkezik – amit adtál másoknak – akár előző életeidben – azt most visszakapod. Lottózni most fölösleges!

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.