Mindenkinek vannak jövőbelátó álmai, csak nem mindenki tudja ezeket értelmezni. Sokan kételkednek, hogy ilyen álmok egyáltalán léteznek. Mindenki előtt ismert, hogy a kémiai elemek periódusos rendszere Dimitrij Ivanovics Mengyelejevnek álmában jelent meg.

Honnan tudhatjuk, hogy az álmunk jövőbelátó?

A nőknél a „női napok” előtt gyakrabban jelennek meg jövendőmondó álmok. A „női napok” – a szerda és a péntek. Emlékezz, hogy csütörtökről péntekre eső álmok megvalósulnak! Álomképek bármely vallási ünnepnapon megjelenhetnek. Ugyanakkor, ha azzal az érzéssel ébredsz, hogy az álmodat szeretnéd megőrizni, akkor ezt ne hagyd figyelmen kívül, mert elképzelhető, hogy ez egy különleges álom volt. Ráadásul az álmainkban lehetnek rejtett szimbólumok, ezért résen kell lenni és ezeket érdemes megjegyezni!

Próféciai álomképek

1. dobozok

Ha erről a szimbólumról álmodsz, akkor téged valószínűleg titok és kiábrándulás vár. Ösztönösen megérzed, hogy valamit titkolnak előtted.

Ha dobozt kinyitottad és az üres volt- hamarosan pénzügyi nehézségeid lesznek. Teli doboz jólétet és gazdagságot ígér.

2. esés (zuhanás)

Álmodban ezen megjelenő kép szorongásra és irányítás elvesztésére utal. Zuhanás, vagy bármilyen lefelé irányuló mozgás sikertelenséget, veszteséget jelent. Az álombeli bármilyen zuhanás megállíthatatlan és visszafordíthatatlan veszteségre utal.

Ha a zuhanásod a földet érés előtt hirtelen emelkedéssel végződik, az az üzleti életben összeomlást jósol. De ugyanakkor lehetőséged lesz arra, hogy a nehézségeket az utolsó pillanatban megold.

3. macskák

Ezen állatok álombeli megjelenése arra utal, hogy nyugodtan támaszkodhatsz megérzéseidre. A te házi kedvenced is szerepelhet az álmodban.

Népi hiedelem szerint a macskák megjelenése veszekedésre, a kiscicák megjelenése szóváltásra utal.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét