Ha hétvége, akkor horoszkóp! – Szeptember első hétvégéjét klasszisokkal kedvezőbbnek fogod érezni, mint a korábbiakat!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

És ez is eljött! A mai napot kell csak kibekkelned és máris rádvirrad az ősz elsőhétvégéje! Rengeteg változást hoz az idei lombhullás időszaka: a srácoknak elindult a suli, lassan előszedheted a melegebb cuccaidat, a vízpart helyett más kikapcsolódás-helyszín után kell nézned. Mindehhez ad segítséget az első őszi hétvége horoszkópja!

Kos

Szeptember első hétvégéjét klasszisokkal kedvezőbbnek fogod érezni, mint a korábbiakat. A derűlátástól ragyogsz, és vonzóvá válsz. A kedvesed örül a legjobban annak, hogy végre megint mosolyogni lát. Ezt meg kell ünnepelnetek édes kettesben.

“ajcsi: napi “mi lesz velem?”

Ma úgyszólván a tetõfokára hághat a Kos szociális érzékenysége, melynek következtében szinte már alig találni valamit a napi teendõinek listáján, amit ne önzetlenségbõl valakiért, hanem önmagáért tenne. Ez egyszerûen túlzás. Az odáig rendben is van, hogy idõnként erejébõl telik arra, hogy egy kicsit másoknak is segítsen, na de hogy most már lassan a közös szekeret is szinte egymaga tolja… Legyen önzõbb, s nyugodtan mondjon nemet, ha valaki egy újabb kérést szegez önhöz!

Bika

Hol a párod, hol te rukkolsz elő szokatlan ötlettel. Amíg nem tudtok megegyezni, ne induljatok el, mert csak veszekedés lesz belőle! Mindkettőtöknek engednie kell egy kicsit, és akkor középen, – remélhetőleg – félúton találkoztok. Ez lenne az ideális.

“ajcsi: napi “mi lesz velem?”

Csak azért, mert ma rendkívül nagyvonalú hangulata van, nem szükséges mindjárt, mindenkinek válogatás nélkül segítõ kezet nyújtani, kedves Bika, még akkor sem, ha ebben a nagy jótékonykodásban alapvetõen önmaga is kedvét leli. Annál is inkább, mivel van a környezetében valaki, aki nagyon közel áll szívéhez, s nagy segítségre lenne szüksége öntõl, de nem meri kérni. Derítse fel, ki ez az illetõ és segítsen minden erejével neki, hisz õ legalább megérdemli!

Ikrek

A bolygók szerint egy kis távolság jót tenne a kapcsolatotoknak. Nem muszáj sülve-főve együtt lennetek. Nem ettől függ a szerelmetek komolysága. Ha van lehetőségetek külön programot csinálni, akkor lesz mit mesélnetek egymásnak később.

“ajcsi: napi “mi lesz velem?”

Ma valami miatt erõteljesebben doboghat a szíve, úgy érezheti, mindene most él csak igazán, s izgatottabb is lehet a szokásosnál. Ennek, ön is jól tudja, hogy nyilvánvalóan nem más az oka, mint az önben tomboló, felkavaró és heves érzelmek, melyeket az a bizonyos valaki váltott ki önbõl! Nincs mit tenni, a teste jelzései bizony egyértelmûek! Lépjen, s hallgasson a szívére, mert lehet, hogy azzal már valami olyat is érzékel, amit elméje még csak nem is sejt!

Rák

A levegőnél nagyobb szükséged van ezen a hétvégén arra, hogy a kedvesed dicsérjen. Enélkül nem érzed magad szépnek, szerethetőnek és vonzónak. Ne szégyelld, mondd meg neki, hogy szeretnéd, ha szeretne, és ennek több módon is jelét adná!

“ajcsi: napi “mi lesz velem?”

Ma fõként sokat ígérõ, új utak felfedezése körül járhatnak gondolatai, melyek izgalommal, s egyszersmind aggodalommal töltik el szívét. Ne görcsöljön! Ön csupán a szükséges változások szelét érzékeli, s, mivel alapvetõen az otthon melegét, s a biztonságot szereti, ezért kavarhatják most meg egy kicsit eme, alapvetõen jó irányba mutató változások. Ha jelenleg egyedülálló, akkor mindez most a szerelemre is igaz. Jövendõbeliére ott találhat rá, amire még csak soha nem is gondolt!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.