Ha igaz, enyveskezű a Szex és New York sztárja!

Az 53 éves színésznő állítólag nem juttatta vissza azokat a 150.000 dollár értékű ékszereket annak a dizájnernek, akitől korábban kölcsön kapta őket. Parker ügyvédéjén keresztül üzent.

Hol az igazság

A dizájner még 2015-ben kötött egy több millió dolláros szerződést a színésznővel, hogy Sarah Jessica Parker különböző eseményeken népszerűsítse kollekcióit. Most azonban azt állítja, a színésznőnek nem sikerült teljesítenie szerződésük feltételeit, ráadásul a promóciós célokra szánt, több mint 40 millió dollár értékű ékszekereket sem adta vissza Parker a mai napig.

Íme az ügyvéd válasza: ˝

Ez teljességgel hamis. SJP a Kat Florence-szel kötött szerződése szerint magánál tartotta az ékszereket, hogy viselhesse a megfelelő vörösszőnyeges eseményeken, amikor alkalmas. (…) Soha nem tartana meg semmit, ami másé lenne. Sőt, amióta a dizájner nem fizeti a szerződésükben meghatározott összeget, folyamatosan kéri, hogy visszajuttathassa neki az ékszereket, de úgy tűnik Kat Florence-t eddig nem nagyon érdekelte, hogy visszakapja őket.˝

Parker eközben elindította saját perét is a dizájner ellen, mivel állítása szerint az ígért 7.5 millió dollár helyett mindössze 1.4 milliót fizettek ki neki.

Van ilyen!

Rendőrkézen a szállodai mestertolvaj, de az amatőrök még szabadon garázdálkodnak!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük