Sorting by

×

Ha igazán különleges horoszkópra vágysz, ez a Te napod! Itt a Zen-horoszkóp! Hogy mi fán terem? Nézz bele!

Szinte felüdülés a horoszkóp-dömpingben egy-egy olyanra lelni, ami merőben más, mint a többi. Az 1. században élt egy japán hercegnő, Pimiko, aki szenvedélyesen foglalkozott az asztrológiával. Ő hagyományozta ránk a zen horoszkópot.

Cseresznyevirág – 02. 15. – 03. 20.

Személyiség

Japánban a cseresznye az életet szimbolizálja. Te is egy élettel teli, szenvedélyes személyiség vagy, aki szinte állandóan a topon van. Energikus, sugárzó és tettre kész vagy, ami mindenkit magával ragad. Az emberek csodálnak a spontaneitásod, a melegszívűséged és a lelkesedésed miatt.

Erősségek

Nagyon szociális, barátkozó és társaságkedvelő vagy. Határozott elképzeléseid vannak és vágyod a sikert. Merj nagyot álmodni, és sokra fogod vinni az életben. Bízz magadban!

Zen tanács

Mindig kövesd az álmaidat, és tarts ki az elképzeléseid mellett. A szerelem egy hatalmas mozgatórugója lesz az életednek, mely által képes vagy kihozni magadból a maximumot. Ha bajba kerülsz, mindig számíthatsz a barátaidra. Soha ne hagyd magad eltéríteni a saját utadról.

Nap 03. 21. – 04. 29.

Személyiség

A Nap a legragyogóbb és legnagyszerűbb csillag az égen. Idealista vagy, akit a szépség és a bölcsesség vezérel. Magasabb elveket követsz és hiszel abban, ha mindenki egy kicsivel nagyobb erőfeszítést tesz, akkor az egész világ jobbá válhat. Töretlenül optimista beállítottságú vagy.

Erősségek

Természetes vonzerő birtokában vagy, ami mindenkire hatással van. Képes vagy bárkit elvarázsolni egyetlen pillantással. Ne félj megtenni az első lépést!

Zen tanács

Mindig hallgass a megérzéseidre, és tiszteld meg a belső hangot, hiszen mindig csodálatos megoldásokhoz vezet. Egész életedben támaszkodhatsz a belső sugallataidra. A szerelemben légy óvatos, és ne hagyd magad elragadtatni a szenvedély által!

Bambusz Április 30. – 06. 04.

Személyiség

Könnyed és rugalmas személyiség vagy, hasonlóan a bambuszhoz, amely finoman meghajol, ha fújja a szél. Jó kommunikációs készségekkel rendelkezel, és képes vagy a tudásodat érthetően átadni másoknak. Ez a legfőbb motivációd az életedben.

Erősségek

Erős egyéniség vagy, képes vagy szembenézni az élet kihívásaival és a váratlanul felmerülő problémáktól sem esel kétségbe.

Zen tanács

Kövesd a megérzéseidet, és soha nem fogsz csalódni. Sose ússz szembe az árral, a megoldások mindig kézenfekvőbbek az ellenállásnál.

Méhecske 05. 5. – 06. 6.

Személyiség

Olyan vagy, mint egy szorgalmas, vidám méhecske. Mindig dolgozol, gyakran túlzásba is esel. Nagyon lelkiismeretes vagy és soha nem panaszkodsz. Végzed a dolgod, és ez így van jól. Akkor vagy nyugodt, ha a dolgok jól mennek, és minden el van végezve. A családod a legfontosabb a számodra, akik sok örömet fognak okozni neked az életben.

Erősségek

Realista vagy, aki olyannak látja a dolgokat, amilyenek. Nem képzelsz bele semmibe többet annál, mint ami, teljesen illúzióktól mentes látásmóddal rendelkezel. Nem vágyakozol elérhetetlen dolgok után, tudod mire vagy képes, és ezzel elégedett is vagy. Szarkasztikus humorod mindenkit nevetésre bír.

Zen tanács

Néha merj egy kicsit álmodozni, hiszen benned is meg van az erő ahhoz, hogy valóra váltsd a legmerészebb álmaidat is.

<<< Olvasnál hagyományos horoszkópot is? Kattints! >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.