Ha kedd reggel, akkor horoszkóp és kávé! – A napi nyüzsi előtt…..

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Amióta a mozik bemutatták ezt a remek szatírát, a film címe bevonult a köznyelvbe: ha kedd van, akkor az csakis Belgium lehet… Mi megpróbálunk felülve a sokaknak kellemes élményt nyújtó film emlékére új megvilágításba helyezni a kedd jelentőségét. Íme a napi horoszkóp! Olvasgassa, hátha….

Kos

Legyen bátor, mert a csillagok állása rendkívül kedvező önnek. Ennek ellenére ne feledkezzen meg a kellő óvatosságról sem, és ne hozzon olyan elhamarkodott döntéseket, amiket később még megbánhat.

A személyes kapcsolatai meglehet, hogy hagynak némi kívánnivalót maguk után. Ne legyen makacs, és ha nem talál kiutat egy vitából, akkor inkább hátráljon meg, mert most csak ronthat a helyzetén a makacsságával.

Egy megbeszélés a főnökével kellemetlen híreket tartogathat az ön számára, de gyorsan össze kell szednie magát, hogy semmi ne kerülhesse el a figyelmét a munkájában. Figyeljen oda a kötelezettségeire, ha korábban kissé elhanyagolta őket, mert később sokkal nehezebben tudja majd behozni a lemaradását. Ja, és persze: maszkot fel!

Bika

Lehet, hogy úgy gondolja, hogy a kisebb gondokat könnyű megoldani, de jobban jár, ha fokozott figyelmet fordít rájuk, mert fennáll a veszélye annak, hogy idővel nagyobb problémák alakulnak ki belőlük. Kísérje őket kezdettől fogva figyelemmel, így semmi nem kerüli el a figyelmét.

Családi problémái adódhatnak. Ne legyen közömbös és segítsen azoknak, akiknek szükségük van rá. Amikor ön lesz hasonló helyzetben, biztos lehet benne, hogy számíthat majd a támogatásukra.

Szeretne pihenni a kicsit, de a vakáció most nem a legjobb ötlet, és nem is lehet egyelőre szó róla, mivel a munkájára kell összpontosítania. Remekül érzi magát és erejének teljében van. Használja ki ezt a remek periódust. Ja, és persze: maszkot fel!

Ikrek

A szenvedélybetegségek és a függőségeket okozó dolgok alapvetően rossz hatásúak az emberre, ezért jobban jár ha kerüli őket. Másrészt viszont fontos, hogy időről-időre találjon olyan dolgokat az életében, amelyekben örömét leli. Nincs ezzel semmi gond, csak ügyeljen a mértékletességre.

Használja ki minél jobban ezt a napot és szánjon belőle időt a családjára is. Remekül fog szórakozni a körükben és egy kicsit ki is kapcsolódhat.

Tartalékolja az energiáit és próbáljon meg nem idegeskedni. Dolgozzon megfelelő ütemben és tartsa ezt a tempót a nap végéig. így egyenletesen tudja beosztani az energiáit. Egy kicsit több időt kell szánnia arra, hogy jobb legyen a kondíciója. Mostanában túl sokat lazsált. Ja, és persze: maszkot fel!

Rák

Ebben a periódusban lassan, de biztosan eltűnik majd a zűrzavar az életéből és a csillagok ismét kedvező pozíciót fognak felvenni. Használja ki minél jobban ezt a helyzetet, bár tény, hogy a boldogság elérése érdekében azért tennie is kell majd, de az erőfeszítéseit siker fogja majd koronázni.

Ne legyen mindig túlságosan komoly. Szükségtelen minden kis problémát a legapróbb részletekbe menően kielemeznie. Ezzel csak elrontja az ön előtt álló szép estét. Tegye félre a problémáit legalább erre a kis időre.

Vegyen ki egy szabadnapot és mozduljon ki a hegyekbe a családjával, a partnerével, esetleg a barátai társaságában. Az a lényeg, hogy ne otthon üléssel töltse el a szabadidejét. Talán úgy érzi, hogy tele van energiával. Ez azonban még nem ok arra, hogy teljesen kimerítse magát. Tartalékoljon energiát másnapra is. Ja, és persze: maszkot fel!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük