Kerítésen innen

Ha kedd van, akkor -nem Belgium!- Deutsch a soros, hogy bolondnak nézze a népet?

Ha kedd van, akkor -nem Belgium!- Deutsch a soros, hogy bolondnak nézze a népet?

Akik ’69-ben már mozilátogató korban voltak, azok pontosan tudják, hogy a “Ha kedd van, akkor ez Belgium!” című film nagy siker volt nálunk is. Arról szólt, hogy egy amerikai turistacsoport “snellben letudja” Európát tizennyolc nap alatt. Persze Deutsch Tamásnak ehhez semmi köze, nem úgy mint ahhoz, hogy neki jutott a keddi “nézzük hülyének az embereket” – projekt, amit dalolva teljesített is.

A nagy bejelentés: megállítjuk “a durváskodó és agresszív” Gyurcsányt!

MTI közlemény született arról, hogy Deutsch Európa parlamenti képviselő “rózsaszín arccal” beállt a kamera mögé és súgógépről a kamerába olvasta, hogy

Gyurcsány “durváskodó és agresszív megnyilvánulásai mind arról szólnak, valamire készülnek”.

Kigyúlt a szikra, rájött a -szövegíró- titokra:

A magyar baloldal arra készül, hogy megakadályozza, hogy a magyarok hozzájuthassanak a nekik járó uniós forrásokhoz. (…) Tegnap ugyanis született egy levél, “no nem Tatjána írt levelet Anyeginnek, hanem Klára, Gyurcsány Ferenc felesége, Dobrev Klára küldött levelet az Európai Parlamentnek és ebben a rágalmakkal teli feljelentő levélben nem kevesebbről van szó, mintsem hogy Gyurcsányék azt fejtegetik, hogy mi magyarok továbbra se kapjuk meg a nekünk járó uniós fejlesztési pénzeket”

Itt álljunk meg egy szóra….

Az történt valójában, hogy Orbán kommunikátorai az európai politikusoknak küldött tusványosi összefoglalójukból kifelejtették a miniszterelnök fajelméleti fejtegetését.

Dobrev Klára, a DK Európa parlamenti képviselője közösségi oldalán jelentette be, hogy pótolták a kormány “feledékenységét” és a teljes szöveg fordítását eljuttatták a megvezetni kívánt kollégáknak.

Elküldtük az EP-képviselőknek Orbán beszédét, mert mindenkinek tudnia kell, hogy mit is gondol a magyar miniszterelnök a fajok keveredéséről. Az európai politikusoknak világosan látniuk kell Orbán igazi arcát.

Ezt vélte a felkészült képviselő és a fidesz -éceszgéberek “rágalmakkal teli feljelentő levélnek, amiben nem kevesebbről van szó, mintsem hogy Gyurcsányék azt fejtegetik, hogy mi magyarok továbbra se kapjuk meg a nekünk járó uniós fejlesztési pénzeket”.

Tovább is van, mondta még….

A baloldal vezére, Gyurcsány Ferenc azt akarja, hogy a magyar emberek ne kapják meg az uniós forrásokat

– mutatott rá Deutsch Tamás.

Hozzáfűzte:

“kiderült, arra készülnek, hogy minden eszközzel: hazugságokkal, rágalmakkal, hazájuk elleni áskálódással megakadályozzák, hogy a magyar polgárok hozzájuthassanak a nekik járó uniós forrásokhoz”.

A hatás nem maradt el: a kommentekből….

Ne tévesszen meg senkit, hogy a klaviatúrát ragadók zömének kihívást jelent az anyanyelvén való helyesírás, szügyükben keresztény szeretettel jutottak el pillanatok alatt a felkínált “prédák” bebörtönzéséhez és még tovább…. Így kell ezt csinálni az Európához tartozni kívánó kiváló nép vezető politikusainak! Vagy mégsem, ez inkább intő jel azoknak, akik hallanak, látnak és gondolkodnak….!

“Szerintem a Vilagon nincs ilyen hazaarulo,rosszindulatu hazaspar! Micsoda “bestia “ez a Dobrev Klara!”

“Nem értem,hogy miért tűri még mindig el a magyar társadalom ezt a beteges hazaárulást elkövető család és párt létezését ?? Miért tartjuk még mindig el őket??miért nem távolítják már el a közéletből ezt az egész hazug társaságot ??,”

“Nem várhatunk tőlük semmi mást, soha nem nézték az ország és az emberek érdekeit, nekik az nem számít”

“Egyszer arról és beszélhetne Tamás, hogy azok a gyurcsányék, akik szétlopták és kiárusították a nemzeti vagyont, miért vannak még szabadlábon úgy, hogy ráadásul a mai napig közpénzen élősködnek! Ez a kérdés abból az aspektusból különösen érdekes, hogy a negyedik, alkotmányozásra is feljogosító kétharmados bizalmat kapta tőlünk a kormány. Az országunk új alkotmányának megalkotása és annak módosítása könnyedén megoldható volt, de senkiházi nemzetárulók és tolvajok eltakarítása már megoldhatatlan feladat elé állítja a kormányt? Hogy is van ez? Nincs itt egy aprócska ellentmondás?”

“A probléma az, hogy nincs ítélet semmilyen ügyben. El kellene már kezdeni ennyi 2/3 után tisztességes ítéleteket hozni. Nevetséges ítéletek: Cseh ügy, Tordai háza sose lesz lebontva, ja és honnan és miből? Horváth Csaba pálmaháza?És a többi Azt hiszem nem kellene már kesztyűs kézzel bánni velük. Régen ott kellett volna hagyni az eu-t.Kata tüntetés nevetséges egy kis NAV vizsgálat nem ártana és szeptembertől megtiltanám nekik. Fizessenek rendesen.”

“Csukják már be ezt a sok léhűtő hazaárulót!”

“Ezek a szemetek ellen mikor jarnak el haza arulas miatt. Kimeritik a tv tenyalast”

“Az ilyen ruhes kutyat sortuzele kene allitani v legalabb kitiltani az orszag teruleterol”

“El kell hajtani Feri bátyót a melegebb éghajlatra! Ez haza áruló, ezert kalitka járna szerintem!”

“Az isten nem ver bottal. Amit ártanak az országnak gyfne és gyf azt mind vissza fogják kapni.”

“Ezt a fletót hajóra kéne tenni és elküldeni afrikába / jó igazából egy gumicsónakra gondoltam / nem hiszem el hogy ezt a elmebeteg alkoholistát nem lehet eltakarítani”

Friss híreink!

About Author

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Comments (1)

Szólj hozzá!