„Ha más nem, ki kell pofozni az ilyen hülyét" - Városi Kurír

Sorting by

×

„Ha más nem, ki kell pofozni az ilyen hülyét”

Kiakadt Mészáros tévéje, hogy a Kétfarkúak is elindítanak egy Mészáros vezetéknevűt Felcsúton.

Hirdetés

A miskolci példa ragadós

Felháborodtak a felcsútiak azon, hogy a Magyar Kétfarkú Kutya Párt is elindít a választáson egy Mészáros László nevű jelöltet, miközben a Fidesz jelöltjét is ugyanígy hívják – erről az eddigi polgármester, Mészáros Lőrinc tévéje, az Echo számolt be.

Az Echo TV szerint az idősek hiszékenységét akarják kihasználni

A faluban augusztus 12-én tartanak időközi polgármester-választást, ugyanis Orbán Viktor multimilliárdos barátja úgy döntött, hogy a polgármesterség helyett üzleti érdekeltségeire koncentrálna inkább. Az Echo TV szerint a Kétfarkú Kutya Párt idős emberek hiszékenységét próbálja kihasználni, és megtévesztéssel igyekszik „kopogtatócédulát” gyűjteni.

„A falu egyik legrégebbi lakosaként” bemutatott Czagler Zoltán azt nyilatkozta minderről az Echo TV-nek, hogy

ha más nem, ki kell pofozni az ilyen hülyét.

Ami Felcsúton nem tetszik, az Miskolcon rendben van

A névazonossággal egyébként egy másik párt, a Fidesz is élt a miskolci időközi önkormányzati képviselő-választás kapcsán. Ott az ellenzék közös jelöltje Erdei Sándor, aki humoristaként Rokker Zsoltti néven híresült el.  Feltehetően a rá adott szavazatokat akarják megosztani azzal, hogy elindul egy másik Erdei Sándor is a választáson, aki nem is miskolci, de a hvg.hu szerint fideszes közbenjárásra vállalta a jelöltséget.

Az igazi ellenzéki jelölt Erdei Sándor szerint egy Molnár Zsolt nevű jelöltet is a Fidesz küldött ringbe, hátha lesznek, akik azt hiszik róla, hogy ő Rokker Zsoltti.

(Forrás: 24.hu)

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.