Ha meg akarja védeni a kormány, a “magyar embereket”, kezdje önrevízióval!

Szerdán újra nekiment a magyar nemzetinek linkelt kormány egy világszervezetnek a sablon “hagyjatok békén, majd mi tudjuk a tutit” szöveggel ahelyett, hogy gondolkodtak volna. Ezt a luxust nem merte bevállalni senki, hiszen erre nem volt főnöki ukáz.

Butulj, magyar!

Az ENSZ Menekültügyi Főbiztosának hivatala (UNHCR) tegnap felszólította a magyar kormányt, hogy vonja vissza azt a törvényjavaslat-csomagot, amely szerinte jelentősen korlátozná a civil szervezeteket és a magánszemélyeket a menekültek és a menedékkérők támogatásában. Ez annyira felháborította a “megfelelő” embereket, hogy dörgedelmes viszontválaszban – nem a helyzet abszurditásának átgondolásába – teremtették le a világszervezetet.

Az MTI-n keresztül kiadott Szijjártó-közleményben – amit persze mindenki sorvezetőként használ széles e bolygón – ezt írták:

Az UNHCR az elmúlt években több mint tízszer támadta a magyar kormányt pusztán azért, mert megvédte az ország határait az illegális bevándorlással szemben, és támadta már a kerítést és a nemzeti konzultációt is. Szerintük hagyni kellene, hogy a migránsok “akadálytalanul” közlekedjenek az országok között, és nem szabad büntetni az illegális határátlépést.

A magyar kormány ezt nem fogadja el.

Az illegális bevándorlás nem emberi alapjog. Az illegális bevándorlás segítése nem emberséges cselekedet, hanem bűncselekmény és biztonsági kockázat. A migráció nemzetbiztonsági kérdés.

 “A magyar kormány számára a magyar emberek biztonsága az első, nem engedjük, hogy a migránsok vagy a migrációt támogató szervezetek kockára tegyék Magyarország biztonságát”

Ezredszer is, hátha egyszer betalál

Szó nincs arról, hogy ellenőrizetlenül segítse bárki is azokat az embereket, akik menekülésre kényszerültek, vagy közéjük vegyültek, hogy bomlasszák Európa népét. Azokról az emberekről van szó, akik átestek a megfelelő vizsgálatokon és valóban szükségük van segítségre.

Megnézném – adott esetben – a hamuba sült pogácsával megrakott hátizsákjával menekülő miniszterelnököt és a most vele egy követ fújókat, hogy miként vélekednének saját magukról, ha szomjasan, éhesen, megérkeznének egy általuk ismeretlen országba, ahol nem bírják a nyelvet és az ott élők beléjük rúgnának ahelyett, hogy figyelnének rájuk.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) Szijjártó vezetésével újra szegénységi bizonyítványt állított ki főleg magáról, ami magánügy lenne, ha nem cipelne minket, összmagyarokat is a megvetés, lenézés zónájába.

Az ország legalább fele kikéri magának, hogy így védjék meg.

Az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága a Stop Soros visszavonására szólította fel a kormányt

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük