Sorting by

×

Ha megmondod a csillagjegyed, megmondom, életed mely területén vár rád meglepő fordulat novemberben!

Kíváncsi vagy, mit tartogatnak neked a csillagok a jövő hónapra, vagy éppen úgy érzed, biztos terved van, és semmi nem tud meglepni? A Sors remek rendezőként azért novemberre is tartogat néhány váratlan fordulatot – olvasd el, a horoszkópod szerint rád mi vár!

Kos

A Kosok számára a baráti, rokoni kapcsolatok lesznek azok, amelyek meglepetésekkel teli fordulatokat tartogathatnak. Ez sajnos negatív fordulat éppen úgy lehet, mint egy pozitív változás: felerősödhet valakivel a viszonyod, közelebb kerülhettek egymáshoz, de az is lehet, hogy feltűnik egy távoli rokon vagy régi ismerős, aki nem kedvező energiákat hoz az életedbe.

A mának élsz? Itt a szerdai horoszkópod!

Ma egy nagyon fontos szövetségesre tehet szert, kedves Kos, aki nagy segítségére lehet a továbbiakban. Nem kizárt, hogy egy régebbi kapcsolata mélyült el mostanában, esetleg egy nem régi, mégis annál bizalmasabb ismeretsége, de ennek most nincs is nagyobb jelentősége, ugyanis a csillagok tartós, hosszútávú és igen hatékony közös munkát jósolnak a kapcsolatnak. Minéttől függetlenül azért igyekezzen nem száz, csak kilencvenkilenc százalékig kitárulkozni, a biztonság kedvéért…

Bika

A Bikák számára a munka területén lesznek meglepetések, elsősorban a saját képességeiket illetően jutnak majd nagy felismerésekre. Lehet, hogy megbarátkozol egy olyan területtel – és tehetségesnek is bizonyulsz benne! – amit addig távolinak hittél magadtól, de lesznek olyan területek is, ahol a saját határaidat kell megtanulnod felismerni.

A mának élsz? Itt a szerdai horoszkópod!

A mai nap igazán remeknek ígérkezik e jegy szülöttei számára. Ma az élete minden területén az érzelmek dominálnak, azonban nem érdemes ettől megijedni, mert ma semmi baj sem érheti, ha a szívére hallgat. Mindez által kiváló alkalom nyílik arra, hogy újra lángra lobbanjon az, ami már egy jó ideje csak parázslott, ráadásul ehhez most még nem is kell különösebb erőfeszítést tennie, csak szabadjára engedni érzelmeit és fantáziáját.

Ikrek

A november számodra a befelé figyelés hava lesz, amikor igyekszel javítani, jobbítani a tulajdonságaidon. A váratlan meglepetés is ezen a területen jöhet, hiszen ha türelmes vagy, felismerhetsz a múltadban valamit, ami segít megérteni sok mostani érzelmedet, akár indulatodat is. Ez a váratlan felismerés valódi nyugalmat hoz számodra, és jelentősen könnyebb lélekkel élheted vele a jelenedet is.

A mának élsz? Itt a szerdai horoszkópod!

Lehet, hogy a dolgok kissé kaotikusak ma az Ikrek körül, s ez által könnyen úgy érezheti, hogy egyszerűen kicsúszik kezei közül az irányítás. Nem érdemes azonban mindennek nagyobb jelentőséget tulajdonítani, mint amekkorák a lehetséges következmények, hiszen, ne feledjük, hogy ez a nap is elmúlik egyszer. Különben is jusson eszünkbe ilyenkor a régi, jól bevált bölcsesség: semmi sem történik ok nélkül, tehát biztosan annak is van valami célja, értelme, ami most velünk történik.

Rák

A Rák számára a szerelmi élet lesz az, ami komoly meglepetéseket tartogat. Aki egyedülálló, az most szerelemre találhat, de az is lehet, hogy élvezed a randizós, ismerkedős korszakot: ebben az esetben a november eseménydús időszaknak ígérkezik, tele kalandokkal. Ha már kapcsolatban élsz, akkor ez új alapokra helyeződhet egy saját magadban elvégzett lelki munka következtében.

A mának élsz? Itt a szerdai horoszkópod!

A Rák jegy szülötteinek érdemes ma egy kicsit hagyni, hogy a képzeletük összefonódjon a valósággal. Bárhogy is teljen a nap, igyekezzünk minél gyakrabban relaxálni, meditálgatni, filozofálgatni, hogy megtörjük elménk számára a mindennapok monotonitását. A legjobb kikapcsolódás az, ha sebtében szervezünk valami igazán kellemes programot magunknak, például elmegyünk sétálni egyet barátainkkal, leülünk egy szép kilátással bíró, nyugodt helyre, s elmerülünk egy mély, lélektisztító beszélgetésbe, némi kis bor kísérletében, szemlélve a csillagokat. Aranyat fog érni!

Kapcsolódó

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.