Ha megmondod főnököd csillagjegyét, horoszkópod elárulja, mivel nyűgözheted le!

Nyilas főnök

Nem egyszerű a Nyilas csillagjegyű főnökökkel, ugyanis ki nem állhatják a kötöttségeket, ellenben rajonganak a minőségért és a luxusért, tehát úgy kell nála kiváló mutatókat elérned, hogy közben nem lehetsz földhöz ragadt. A kreatív ötletek, a merész újítások és a szárnyaló képzelet a legvonzóbb ideák egy Nyilas számára, ezért bátran avasd be a terveidbe, amelyekről úgy gondolod, hogy a cég ügyét szolgálhatnák. Ha a Nyilas főnök meglátja benned a kreatív energiát, azonnal partnerként fog kezelni.

Bak főnök

A Bakok számára a hivatás mindennél előbbre való, lelkiismeretesen végzik a munkájukat, és őszinte örömet lelnek a sikereikben. Mivel nagyra tartják a hatékonyságot, egy Bak főnököt a leginkább őszinteséggel, egyenességgel és kitartó, szívós munkával tudsz lenyűgözni. Ne próbáld többnek mutatni az érdemeidet, mint amilyenek valójában, mert ezzel egy életre elásod magadat előtte, de tegyél meg minden tőled telhetőt, és végezd fokozott precizitással a rád bízott legkisebb munkát is. A Bakok imádják, ha a részletek is a helyükön vannak.

Vízöntő főnök

A Vízöntő racionális döntéseket hoz, ugyanakkor jó spirituális ösztönnel rendelkezik, és villámgyorsan vág az esze. Imádja a technikai újdonságokat, ezért, ha szeretnél nála nyerő lenni, mindig mindennel legyél naprakész, ne szöszmötölj sokat a fontos döntésekkel, de ne is legyél felelőtlen. A gördülékenység, a gyors reakció és szakszerűség garantáltan betalálnak egy Vízöntő főnöknél, ha pedig emellett lendületes és vidám is tudsz maradni, tiéd a pálya. A Vízöntők nem szeretik a karót nyelt nyárspolgárokat.

Halak főnök

A Halak igazi álmodozó, aki utálja, ha valaki gátat vet az elképzeléseinek. Zseniális a beleérző képessége, és bár könnyen befolyásol másokat, ha a szükség úgy hozza, képes a közösség érdekeit a magáé elé helyezni. Ha igazi csapatjátékos vagy, akinek nem önmaga előbbre juttatása, hanem a cég sikere a cél, akkor azt a Halak főnök is észre fogja venni. Várd ki, amíg elérkezettnek látja az időt, hogy megjutalmazzon, mert ha konkrét ígéreteket akarsz kicsikarni belőle, kisiklik a kezeid közül, és elmenekül a saját kis álomvilágába. (egijoslat.hu)

FALTÓL FALIG HOROSZKÓP!>>>>

csillagjegy

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük