Ha nem lett volna ez a járvány, már utolértük volna Svájcot is, így most sajnos egy pár hónapot várni kell!

Amikor végre megszoktuk, hogy ádáz repülőgépek chemtrailezik a magyar lakosságot, jön egy a Bill Gates és rázúdítja a világra a koronavírust. Ebben nincs okunk kételkedni, főleg, ha biztos forrásból értesülünk arról, hogy Karácsony Gergely tőle vette az ármánymikrobát, amit aztán szétterített a hazai idősotthonok körében.

Persze mit várhatunk egy olyantól, aki nem vesz részt tevőlegesen a disznóvágáson,

nem úgy, mint felkent vezérünk, aki az ország lángeszével együtt bizony a disznóölésben is igen nagy gyakorlatot szerzett már gyerekkorában, sőt estére is maradt a húsból.
Szerencse, hogy a legbátrabb utcai harcos a törökök és Habsburgok után kiűzte a vírust is az országból, így jogosan foglalhatta el a budai várat anélkül, hogy a 133 bátor segítségét igénybe vette volna.

Most, hogy vírusmentes lett a hazánk, ismét koncentrálhatunk a migránsokra,

akik Bakondi végvári vitézünk beszámolója szerint milliószámra közelítenek felénk. Az is a napnál világosabb, hogy mögöttük hajcsárként a 90 éves Soros György száguldozik, és csak néha adja át az ostort Gyurcsány Ferencnek, meg egyes brüsszeli bevándorlás-pártiaknak.

Azért a vírus legyőzésében volt bőven nemzeti segítség is,

ott van a híres tokaji szőlő, amiből, ha két szemet az ember bekap, a betegség úgy válik egészséggé, mint a first lady kezében az ottani hegyvidék tulajdonjoga. Van azért más csodaszer is, mint például Gyuri bácsié, az Alföldről, ami eredetileg hashajtó volt, de kiderült róla, hogy megfelelő adagolásban gyógyítja a rákot, a szívbajt, és az Alzmeimer kórt is, a fertőző vírusról nem is beszélve.

Ezeket mind megtudhatjuk,

ha csak egyszer is végigfutunk a kevésbé okos amerikai fiatalember közösségi oldalán, de azt is ám, hogy a világ gazdaságát néhány idős úr tarja a kezében. Tudjuk kik, persze, hogy tudjuk, de előbb a migránsok, majd csak azután jönnek ők, mert kell az egyszerű válasz a mindennapi bajainkra és ez a képlet már évszázadok óta jól bevált.
Nem képzelheti bárki, hogy Európa DNS-e elmegy Brüsszelbe, hogy ott mintát vegyenek belőle! Még csak az kéne, hogy bekerüljön az Interpol adatbázisába!

A sok világfenyegető ármány után itt a következő, az 5G!

Ha ezt a rendszert nálunk is felépítik, nemcsak az agyat károsítja, hanem eleszi az élelmet a lakosság jelentős részétől, tönkreteszi az egyébként kiválóan működő egészségügyünket, oktatásunkat és az ellenzék kezébe adja az országot. Nincs más megoldás, le kell döntenünk a tornyaikat és helyükbe mindenhová kis templomokat kell építeni, hogy bármerre járnak mélyen vallásos vezetőink, mindenhol tudjanak imádkozni, esetleg egyszer-kétszer gyónni, bár az nem szükséges, tudjuk, hogy ők bűntelenek.

Ám ok az elkeseredésre nincsen,

országunk egy mágus kezében van, ha nem lett volna ez a járvány, már utolértük volna Svájcot is, így most sajnos egy pár hónapot várni kell.

Breyer Gábor

One thought on “Ha nem lett volna ez a járvány, már utolértük volna Svájcot is, így most sajnos egy pár hónapot várni kell!

  • 2020.05.15 at 16:05
    Permalink

    Gondolom fizetèsbe,mert a övèk már meghaladta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest