Ha nem tetszik, hogy pont nálad nem viszik el a szemetet, abban csak te vagy a hibás!

Van ahol működik, van ahol nem. Ez teljesen normális a NER rendszerében. Egy a lényeg, fizesd be a számládat amit vagy meg kapsz, vagy nem. Ez is normális.

Ha nem tetszik, hogy pont nálad nem viszik el a szemetet, abban csak te vagy a hibás! Meg a hazaáruló baloldal, Gyuri bácsi a soros, meg a migránsok, akik hetvenezren vannak valahol, és tartanak valamerre. Most a határt kell erősíteni, nem holmi szemetet elszállítani.

Tessék olyan helyre költözni, ahol még működik a szemétszállítás,

és akkor nem kell a tele kukába gyömöszölni a tartós tej csomagolását. Vagy ne tessék a szemetet gyűjteni, a kuka holding szerint ez is lehet a megoldás. Mióta ők kukorékolnak a szemétdombon, és megtalálták a maguk gyémánt fülbevalóját, náluk minden rendben van.

Az igazi szemét-sztori – Nem oda, Buda!

A szemét köszöni jól elvan ott ahol épen hegyekben áll, a szállítás pénzbe kerül az adófizetők zsebéből, de azt inkább kiemelt vezetői bérezésre, határon túli valamire, vagy stadionra kell költeni. Olyan hálátlan ez az ország, még a szemetet is az állammal szállíttatná el, ha már az magához vonta ezt a feladatot is. De nem azért, hogy végre is hajtsa! Ez is csak azért kellett, mert ne legyen már ez is működő terület, ezt is tönkre kell tenni. Mint annyi mindent ebben az országban.

Magyarország a szemétdomb országa – Hungarikum!

De a választók döntöttek, a számítógép egy kicsit elromlott, a számok megbolondultak, és kijött a kétharmad. Nem azért, hogy a szemetet elszállítsa, meg megvédje a lakástakarékot.

Hol ész te kedves állampolgár?

A szemétszállításnál fontosabb a hajléktalanok üldözése, a gázszerelő újabb száz cégének megvétele, a magánrepülő felhasználása meccsre járásra, meg beteg macskák utaztatására.

Szóval ne rinyálj a szemét miatt,

a legtöbb nem a kukába van beletömve elszállítatlanul, hanem a parlament kétharmadában tanyázik, és dagonyázik a te pénzedben. Na, azt kellene elszállítani, de nincs hozzá egy valódi holding sem, aki ezt ingyen megtenné neked. Van hozzá viszont hat, vagy hét frakció, akik mind másként vinnék el, de az ettől csak még jobban gyűlik és büdösödik, meg gazdagszik tovább az a qrva kétharmad, és még röhög is rajtad. Takarítani kellene már egy nagyot, és nem csak a kukában. A fejekben sem ártana.

Pártpolitikai csata lenne a szemétsztori?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük