Ha nem váltják le a fideszes elődöket a választók, flexszel kellett volna kivágni őket a hivatali autójukból – Pikó eladja az önkormányzati autóflotta 5 darabját

Miközben látom, azt harsogja a kormánypropaganda, hogy a legfőbb dolgunk, hogy saját magunkra költsük a józsefvárosiak pénzét, folyamatosan áll össze a kép, mire költött az előző városvezetés.

Józsefváros a kerület vezetőinek autóhasználatára az elmúlt öt évben összesen 150 millió forint közpénzt költött

A volt polgármestert, Sára Botondot személyi használatra kapott önkormányzati autója mellett egy saját sofőrrel ellátott hivatali autó is szolgálta. Az egyik alpolgármester személyi használatra kapott egy autót, a másik alpolgármestert egy sofőrrel ellátott hivatali autó szállította, és a polgármester kabinetfőnökét is egy személyi használatra átadott autó segítette a munkájában.

Láttam havi 120 ezres üzemanyag elszámolásokat is

Ilyenkor megerősödik az emberben az érzés, hogy ha nem váltják le a fideszes elődöket a választók október 13-án, akkor flexszel kellett volna kivágni őket a hivatali autójukból.

Ezek a gépjárművek most a Hivatal előtt foglalják a parkolót

Az elmúlt hónapokban én használtam egyszer az egyiket, melyet külön kisfilmben örökített meg a kormány által kitartott propagandamédia, egyszer pedig az egyik alpolgármester ült bele és ment valamilyen tárgyalásra.

Nincs szükségünk 7 autóra

Kettőt megtartunk, mert valóban lehetnek olyan feladatok, amelyekre hivatali autót kell igénybe vennünk – de rendesen a Polgármesteri Hivatal működését fogják szolgálni és külön sofőrünk biztosan nem lesz. Két autót átadunk a Közterület-felügyeletnek, mert nekik szükségük van az elöregedett járműparkjuk frissítésére, egyet pedig a kerületi idősek gondozásában fogunk közösségi szolgálatba állítani.
Két autónak keressük még a helyét, ahol a legjobban tudják szolgálni a józsefvárosiakat.

Forrás

megoszt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük