Ha nincs pénz, befolyás, akkor az orális szex is megteszi! – egy falusi fideszes polgi esete egy rászorulóval….

Egy alföldi falu fideszes polgármestere szexuális szolgáltatást kért egy hozzá segítségért forduló, gyermekét egyedül nevelő asszonytól, pár ezer forintos kölcsön fejében – olvasható a Népszava riportjában.

Kétezer forint…..

Az asszony – nevezzük Elzának – pszichiáterhez hordja három év körüli kislányát: a gyerek nem visel el magán semmiféle ruhát, ha ilyesmit adnak rá, magából kikelve üvölteni kezd. Óvodába kéne vinni, máskülönben nem kapják meg utána a családi pótlékot. Az intézményben azt mondták, takarja be pokróccal a gyereket, s vigye be úgy, ott meg majdcsak felöltöztetik valahogy, de az anya szerint a kislányt nem lehet megérinteni sem.

A neurológiai vizsgálattól, s a felírt gyógyszerektől várnak javulást, a gyógyszer azonban drága. Ráadásul a gyerek nemrég elkapott egy bakteriális fertőzést is, fájt a gyomra és lázas lett, antibiotikumot írtak fel neki, de az asszonynak nem volt pénze kiváltani azt. Szociális segélyből tartják fent magukat, meg az édesapja közmunkás béréből, s ha az óvodás gyerekre nem is, iskolás korú fia után kap még egy kis családi pótlékot.

Gondoltam, elmegyek a polgármesterhez, adjon kölcsön egy kis pénzt: hiába, hogy a hatalomhoz húz, de ő is közülünk való, tudja, milyen szegényen élünk, az anyámék házában összezsúfolódva

– meséli a nő. Szociális segélyből tartják fent magukat, meg az édesapja közmunkás béréből, s ha az óvodás gyerekre nem is, iskolás korú fia után kap még egy kis családi pótlékot.

Majd este, a kocsmában…..

Az asszony kétezer forintot akart kérni a polgármestertől, aki állítása szerint azt mondta neki, hogy majd este a kocsmájában adja oda.

Vissza is mentem fél hatkor, ott ültem egy széken, mikor megjött a polgármester, s azt mondta ad nekem pénz, de csak szexuális szolgáltatásért cserébe. Vagyis hogy orálisan kell kielégítenem. Így mondta pontosan. És ad érte 15 ezer forintot. Ebbe melyik anya nem menne bele a gyereke érdekében?

A pénzt se kapta meg, kidobták a kocsmából

A polgármester azt kérte tőle, hogy menjen be a privát vécéjébe, majd maga helyett beküldte két emberét, akik neki dolgoznak a kocsmában.

Gondoltam odamegyek, hogy végre most már kifizessen, indultam volna haza a lázas gyerekhez, hát látom, hogy a telefonjaikon engem néznek, a vécébeli jelenetet. El nem tudom képzelni, hogy vették fel, nem láttam ott semmilyen kamerát, s azt hittem, menten elájulok

Hamarosan kiderült, hogy a vécébeli jelenetet felvették és közreadták. Ráadásul a pénzt se kapta meg, kidobták a kocsmából és még utána is köptek. Feljelentést tett, pedig tudja, hogy majd azt híresztelik róla a faluban, hogy prostituált. De ő nem akar egész életében azon rettegni, hogy mikor kerül fel a videó az internetre és nem akar újra meg újra megalázkodni mások előtt. A kormánypárti polgármester nem válaszolt a Népszava kérdéseire. Az asszony az illetékes járási ügyészségen feljelentést tett személyiségi jogainak megsértése miatt. A nyomozás elindult, a Népszava úgy tudja, az egyik érintett telefonját már lefoglalta a rendőrség.

Történt mindez a XXI. században, Európa közepén, dübörgő kishazánkban, ahol a nép bevette, hogy a “migráns hordától” kell félni. Pedig, hát……

A mindenkitől független ügyészség döntött: jogos volt a “biztonságiőr-erőszak”, a képviselők ellen nyomozás indul

Hihetetlen! A fideszes Pócs János bezárta alkalmazottját a kazánba, majd felgyújtotta! Videón a történet

Egy hozzászólás itt: “Ha nincs pénz, befolyás, akkor az orális szex is megteszi! – egy falusi fideszes polgi esete egy rászorulóval….

 • 2019.04.15 - 07:12
  Közvetlen hivatkozás

  Ezt az allitolagos esetet a Nepszavaban olvastam elosszor.
  De ottan nem ilyen vulgar es ocsar nyelvu kifejezesekkel volt jelenetve.
  Persze abban is csak allitolagos feltetelezes esetebn, mert meg az allitolagos esemeny helye, sem az esetben resztvevo egyenek nevei nem publikalva.

  De barki egyen akit talan indikalna is, mivel egy magyarorszagi politikai szervezet nevezve, hat az minden jogok alapjan , sot a vaklsztas elotti lehetosegalatl serkentve is birosaga altal kovetelheti az illetok teljes megnevezeset.

  Persze azzal meg barki megnevezett egyen, es egyeneknek teljes jogi-lehetoseguk nyillik, sot a balamas helyzetben valo allitas minden jogpt es lehetoseget nyujt a torvenyes eljarasra barki, barmi szervezet, valalattol jogosan kovetelni teljes karteriteseket.
  S nem csak penzbelileg szenvedett karokert, hanem meg pdychologiai fajdalom es szenvedesekert is. Kulonosen az allitott probletayikus kiskoru gyeremekek eseteinek a hosszutavu kezeleseiert.

  Igazan csiodallatos lenne , ha barmely media is kozolte volna az esetet barmi ketesalapokon, a jogtanacsossaik jovahagyasa hianyaban .

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük