Mindenkinek, aki elégedetlen a hazai viszonyokkal és az ellenzéki oldal tüntetéseivel, de otthonról, annak a bizonyos fotelnek biztonságából sokkal jobban tudják, hogy mit és hogyan kellene csinálni, ajánljuk figyelmébe az alábbiakat!

Szombaton hatalmas tömegtüntetést tartanak Londonban,

melyen a résztvevők új népszavazást követelnek Nagy-Britannia Európai Unióból való kilépéséről – a Guardian percről percre közvetíti az eseményt, élőben pedig a Youtube csatornájukon közvetítik.

- Hirdetés -

A demonstráción egyes számítások szerint több, mint egymillióan vesznek részt, az alábbi videón látható, milyen hatalmas a tömeg.

Helyi beszámolók szerint

a tömegközlekedési rendszert kis híján lebénították a tüntetésre utazók tömegei, egyes buszmegállókban több százan várakoztak, a járművekre nem fértek fel az emberek – a tömegközlekedési piacot kiszolgáló privát szolgáltatók nincsenek felkészülve ilyen mennyiségű utasra.

A tüntetés miatt Londonban is jelentősen kellett korlátozni a közúti forgalmat, valamint több tömegközlekedési járat is más útvonalon, vagy egyáltalán nem közlekedik (a metró zavartalanul üzemel).

A tüntetők hatalmas EU-s zászlókat lengetnek, valamint „népszavazást!” skandálással lelkesítik magukat.

(forrás: merce.hu)

Kapcsolódó

1 hozzászólás

  1. 60+5 milliós ország.ebbol csak Londonba 10 milliónyian élnek. Tehát 10% volt a tüntetésen részt vevők száma! Budapesten ez kb 20.000 ember…:-)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét