“Ha okosabb vagy, mint Vajna Timi, akkor ZÁRT térben hordasz maszkot!”

Revideálnom kell az álláspontomat és egyben megkövetem Vajna Tímeát, akiről eddig azt hittem, hogy nem a bölcsessége az, ami idáig röpítette, ameddig. Ma olyat tett az emberekért, amire ő sem számíthatott.

Jó vagy Timi!

Vajna Tímea elmondta véleményét a koronavírus-járvány miatt elrendelt maszkviselésről. Nem lett túlságosan tudományos, de ez is egy vélemény.

“Tudtad? A maszk annyira állítja meg a vírust, mint az alsógatya a fingot”

– írta le a maszkviseléssel kapcsolatos véleményét a nemrég Ibizán nyaraló Vajna Timi az Instagram-sztoriban megosztott bejegyzésében.

Kunetz doktor fején találta a szöget….

“Van az, amikor onnan kapsz segítséget, ahonnan egyáltalán nem vársz. Számos posztban, kommentben küzdök azért, hogy ZÁRT térben ugyan már legyenek szívesek az emberek maszkot hordani. Sok egyéb korlátozást lehetne enyhíteni, ha ez így lenne, és működne.

Erre jön az új értelmiség felemelkedett zsenije, Vajna Tímea és benyögi, hogy “A maszk annyira állítja meg a vírust, mint az alsógatya a fingot.”

Soha többet maszkhordásért nem tehetett volna, még akkor sem, ha az összes rámaradt vagyont a maszkviselés népszerűsítésének szentelné. Hiszen kevesen akarnak azonosulni vele, így,

ha okosabb vagy, mint Vajna Timi, akkor ZÁRT térben hordasz maszkot!”

operatív törzs

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük