Sorting by

×

Ha Orbánt keresi, ne a falvédőn tegye: lejött! Éppen a harcmezőn téblábol és teszi a dolgát!

Érdekes szokást vett fel pár nappal a választás előtt a miniszterelnöki közösségi oldal. Esténként eleresztenek egy-egy több összetett mondatból álló posztot és sehol egy emoji! Csak nem rájöttek, hogy a szimpatizánsok egy része besokallt az egyszavas instrukcióktól? Aki viszont beijed a betűhalmaztól, -cirka öt bővített mondat!- az legfeljebb tovább tekeri az orbáni hírfolyamot és talál bőven magához illőt….

A kerítésen belül harcos…..

“A baloldal pozíciója világos.”

-csapott a lecsóba Orbán, majd kifejtette, mire gondol:

“Ők a progresszív európai baloldalhoz tartoznak, amely a korábban említett kulturális elidegenedésben a másik oldalt képviseli. Ők ezt nyugatosságnak nevezik, szerintem tévesen.

A baloldal a bevándorlás ügyében, a család, a nemzet fontosságának a kérdésében a másik oldalon áll, nem a magyar többség oldalán. Ők úgy gondolják, hogy nekik külföldi segítség nélkül soha nem is lesz többségük Magyarországon.

Kulturálisan annyira mást képvisel a baloldal, mint a magyar többség, hogy ez a szakadék nem hidalható át egy politikai kampánnyal, tehát nekik külső erőforrást kell bevonniuk, ha hatalomra akarnak kerülni. A külső erőforrást persze nem adják ingyen, annak mindig megvan az ára,

Magyarország ennek fejében el is veszítené függetlenségének egy jelentős részét.

A baloldal hatalomtechnikai szempontból jól képzett, és nem is válogatnak az eszközökben, ha az érdekeik úgy kívánják.

Odáig is elmennek, hogy ha előnyt remélnek attól, hogy Magyarország időben nem jut hozzá a neki járó uniós forrásokhoz, akkor ezt a hatalmi kártyát gátlástalanul ki is játsszák.

De mi sem most jöttünk le a falvédőről, mi is ott vagyunk a harcmezőn, és mi is tesszük a dolgunkat.”

A hozzászólásokból….

Úgy tűnik, a Megafon-skacok éjjel nincsenek műszakban….

“Eddig igaz”A baloldal pozíciója világos.” valóban, ők valóban békét akarnak.”

“Hát, izé, ez elég bonyi lett a törzsbázisnak.”

“Ez olyan brilliáns, hogy minden szavát karáton kell mérni! Milyen fantasztikus lenne, ha miniszterelnök úr meggyőző érveivel egy vitában semmisítené meg a baloldal szánalmas retorikáját. Mert ha ezt az ő szájukból hallhatnánk, és nem Önnek kellene ezt is helyettük kinyilatkoztatnia, akkor a másik fél minősítése helyett maradna szó a saját program bemutatására, például. Én már nagyon várom.”

“És csak óvatosan azon a harcmezőn, nekünk ki kell maradnunk ebből a háborúból!”

“Nem arról volt szó, hogy nem harcolunk? Nagyon átlátszó ám ez az össze vissza szöveg! Mindig más a hibás, nincs önkontroll, törvényen felüli, ez elfogadhatatlan egy országvezetőtől!”

“Már értem minden szavad, világos, hogy az oldalaitokat is meghekkelték az oroszok. Szép munka.”

“Na, megjöttünk. Most már megint nyergelünk, kardot csörtetünk. Ma megint itthon hagyom a galambokat. Majd holnap eregetünk, holnap megint jönnek a békeszólamok.”

“Tisztelt Miniszterelnök úr! Javasolnám, hogy annak a célcsoportnak megfelelően, akikhez üzeneteivel szólni kíván, az érthetőség jegyében, korlátozza a bonyolult szavak számát maximum háromra. Köszönöm!”

“Ha Nagy Feró meg Győzike diktálja a többség kultúrális igényét akkor nagyon nagy az igénytelenség Mon!”

“A sok plakát áràt a kórházaknak kellene adni,mert megint adósságot halmoztak fel.Az infláció ,covid,menekültek ellátása sokba kerül de itt nem kell kompenzálni csak a Parlamentben a képviselőket.”

“Na. Hát csak harc lesz. Végre megvan kivel mer harcolni a Kicsi Csak a saját honfitársaival. Mindenki más túl kemény hozzá”

“Egy kicsivel több stratégiai nyugalmat ha lehet. Nagyon harcias volt ez a poszt!”

Kapcsolódó

Ha Orbánt keresi, ne a falvédőn tegye: lejött! Éppen a harcmezőn téblábol és teszi a dolgát!

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.