A főpolgármester-jelölt publicista kampányszóvivője hiába nyilatkozott a Hír TV-nek, az elmondottak nem kerültek be a műsorba. Puzsérék most elárulták, mit mondott a szóvivő a tévéstábnak, s egyúttal megvédték Karácsony Gergelyt.


A kampánycsata

Kicenzúrázták a Hír TV Híradójából Puzsér Róbert főpolgármester-jelölt kampányszóvivője, Pitz Dániel nyilatkozatát – írja a publicista kampánycsapatának Facebook-oldala, a Sétáló Budapest.

A bejegyzés szerint a Hír TV

„a Jobbikkal szemben zajló lejáratókampányának jegyében”

nyilatkozatot kért tőlük, de Pitz szavai végül nem kerültek be a Híradó anyagába. A poszt szerint a szóvivő az alábbiakat osztotta meg a televízió stábjával:

Nem megyünk bele az álvitába. A Fidesz épp azért támadja a legnagyobb ellenzéki pártot, mert azok már nem zsidóznak. Éppen azért támad, mert változnak. Ha őszinte a Fidesz antifasizmusa, akkor kezdjék a terápiás munkát Bayer Zsolttal, aki azon sajnálkozott, hogy nem sikerült a balos ellenzéket elég mélyen beásni az orgoványi erdőbe, és folytassák legfrissebb házi kedvenceikkel, a Mi Hazánk Mozgalommal.

Ma nem a Jobbik jelent fenyegetést a demokráciára, hanem a Fidesz

Ma nem a Jobbik jelent fenyegetést a demokráciára, nem a Jobbik uszít és gyűlölködik, hanem a Fidesz. Viselkedésük migráns-kampányaik árnyékában hazug és nevetséges.

El kellene dönteniük végre, hogy a Jobbik csicska, buzi vagy fasiszta párt-e. Az-e a bajuk, hogy már nem fasiszták, vagy az a bajuk, hogy még igen.”

A rasszizmus a Fidesz számára csak vicc és bunkósbot

Puzsér kampánycsata a bejegyzésben egyúttal szolidaritását fejezte ki Karácsony Gergellyel, akit a napokban a Hír TV stúdiójában állítottak pellengérre a Jobbik múltja és a vele való esetleges összefogás témájában. A Sétáló Budapest erről azt írta,

„a régi baloldal örökös jelöltjét sok mindennel lehet támadni, de a humánumát elvitatni egyrészt nevetséges, másrészt veszélyes. Értjük, hogy a rasszizmus a Fidesz számára csak vicc és bunkósbot, de mások számára trauma és tragédia. Gyalázatos, ahogy trollfésszel a pofájukon savat öntenek a huszadik századi sebekbe.”

Gábor György: Köves Slomó abban csalódik, akiben csak akar, (…) s ahhoz dörgölőzik, akihez gusztusa van

Rasszizmuskezelés felsőfokon!

Magyarországon a rasszizmus és az antiszemitizmus visszatérőben van

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét