Ha Pintér úgy dönt, be sem teheti lábát a saját lakásába

Szerdán tárgyalja – pro forma – a Stop Soros néven elhíresített törvényjavaslatot a parlament. Nagy meglepetés nem várható, ám, amikor a fideszes képviselők nevüket adják hozzá, abban is döntenek, hogy előállhat az az eset, hogy be sem teheti a lábát a polgár a saját lakásába.

Ne csodálkozzon semmin!

A kedd este benyújtott törvényjavaslat szerint ha valaki egy határ menti település lakója haza se mehet, ha a belügyminiszter szerint

„nemzetközi védelem biztosítása érdekében”

segíti vagy anyagilag támogatja külföldiek belépését Magyarországra,

„és ezzel Magyarország közbiztonságát, közrendjét vagy a közegészségügyet veszélyezteti”

Mindez Rogán Antal neve fémjelzi, ugyanis az ő szignója alatt került a T. ház elé a „Az idegenrendészeti távotartásról”, „A migrációt támogató szervezetek működésének engedélyezéséről” és „A bevándorlási finanszírozási illetékről” szóló előterjesztések.

Tüzetesen átnézve

kiderül, hogy tévedtek azok, akik a rendszerváltozás előtti határsávengedély újbóli bevezetését vizionálták.
A kitiltás ugyanis vonatkozhat a határ mentén élőkre is, mert a kivételek között csak a határvonallal közvetlenül érintkező települések önkormányzati képviselői szerepelnek. Vagyis aki egy ilyen településen él, de nem választott képviselő, az haza sem mehet, ha „bevándorlássegítőnek” minősítik. Ha pedig olyan, a határtól kevesebb mint 8 kilométerre fekvő, de a határvonallal nem érintkező faluban lakik, akkor az sem menti meg, ha tagja a helyi képviselő-testületnek.

Ferihegy és a Duna part környékére is érvényes

Tovább bonyolítja a dolgot, hogy ez érvényes lehet a ferihegyi vagy a debreceni, győri, pécsi, hévízi nemzetközi repülőtér, valamint a budapesti Duna-parton valamelyik nemzetközi hajóállomás 8 kilométeres körzetében lakókra is, mert a szövegben kétszer is hivatkozott 2016/399 európai parlamenti és tanácsi rendelet ezeket is beleérti a „külső határ” fogalmába. Vagyis esetleg a budapesti lakásába se mehet be, akire lesújt a törvény szigora, és el se repülhet külföldre, mert nem közelítheti meg a repülőteret.

Azt is kimondja a szöveg, hogy idegenrendészeti távoltartás a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet idején rendelhető el hat hónap időtartamra, de legfeljebb a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet idejére. Azt azonban láthatjuk, hogy a nemzet kormánya folyamatosan életben tartja – szerencsére kizárólag szóban – ezt az állapotot. Jól ki van ez találva!

(forrás: HVG)

2 thoughts on “Ha Pintér úgy dönt, be sem teheti lábát a saját lakásába

  • 2018.02.14 at 23:15
    Permalink

    valamit intézni fognak migráns ügyben, hogy ezzel is demonstrálják erőjüket , orbánc haverjai elintézik ezek az aljasok most erre készülnek

  • 2018.02.15 at 20:33
    Permalink

    Ezelőtt kettő éve megírtam az ígazságott egy nagyon hosszú „TÖBB ÓRÁS ÍRÁSOM ” után levagyok tíltva ! A VAN -VOLT MAFFIA MIATT ! ! ! HOL VAN A SZABADSZÓLÁS ,A DEMOKRÁCIA ? ? ?…………………S.T.B. EZ CIGÁNY MAFFIA A NÉP NYOMORBADÖNTÉSE ! ! !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest