Sorting by

×

Ha szombat, akkor hévégi horoszkóp!

Hétvége, akkor legtöbbünknek nem kell rohanni a reggeli kávé -tea, kinek, mi- elszürcsölgetésével, nyugodtan “visszakuckózhatunk” az ágyba és békésen elolvashatjuk, mi vár ránk az elkövetkező két napban. Éljen a lehetőséggel Ön is, nézzen bele horoszkópjába!

Kos

Fellelkesít a jó idő. Addig nyaggatod a párodat, amíg veled tart. Mindegy, hogy hova mentek. A lényeg, hogy kimozduljatok. Vigyetek magatokkal termoszban teát és szendvicseket!

Bika

Jó lenne, ha ezen a hétvégén szánnátok időt arra, hogy a jövővel kapcsolatos elképzeléseitekről beszéljetek. Ne féljetek kimondani, hogy mit szeretnétek, mit terveztek! A kapcsolatotok múlhat azon, hogy közös nevezőre juttok-e.

Ikrek

Minden idegszáladdal a kedvesedre koncentrálsz. Érted, és érzed, hogy mire van szüksége. Kényeztesd őt! Közben ne várj el semmit cserébe! Ugyanis az elvárással elronthatod a kényeztetést. Inkább az odaadó szereteten legyen a hangsúly!

Rák

Ne fogd vissza magad! Áruld el a legmélyebb félelmedet a szerelmednek! Csak akkor tud segíteni neked, ha pontosan érti, mi okoz neked problémát. Az őszinteség a bizalom legszebb és legcsodálatosabb bizonyítéka…

<<< Még több horoszkóp! >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.