Ha újév, akkor közös cd-hallgatás Mága Zoltánnal! – 2019-ben a nemzet színészeivel lép fel

A nemzet színészeivel és Kossuth-díjas művészekkel lép fel Mága Zoltán már hagyományos újévi koncertjén, amelyet január elsején tartanak a Papp László Budapest Sportarénában.

Mága Zoltán neve összenőtt – többek között – az újév első napján tartott koncertjével. A rossznyelvek szerint – hogy finoman fogalmazzunk – a hegedűművész nem mindig híve a élő zenélés örömének, előfordul, – szintén az említett nyelvek szerint –  hogy  cd-rőr szól a muzsikája.

Végül is egyszer feljátszotta – valaki…..

De vissza a 2019 januárjára meghirdetett eseményhez!

A Prima Primissima-díjas hegedűművész a jövő esztendőt köszöntve a Kárpát-medencében élő magyarság összefogása jegyében rendezni újévi gálakoncertjét, amelyen a Vajdaságot, Felvidéket, Erdélyt, Kárpátalját és Magyarországot képviselő kórusok és rangos előadók is az aréna színpadára lépnek

 

Mága Zoltán, a CD-virtuóz

A nemzet színészei – Molnár Piroska, Bodrogi Gyula, Tordy Géza, Haumann Péter és Szacsvay László – közösen köszöntik a közönséget. A Kossuth-díjas művészek közül Sümegi Eszter, Kiss B. Atilla operaénekesek, Szakcsi Lakatos Béla és Balázs Fecó előadóművészek, valamint Eperjes Károly színművész is fellép a műsorban.

[poll id=”49″]

Mága Zoltán és fellépői ingyen húzzák a fülbevalót

Mága Zoltán újévi koncertjének meghívott vendége lesz a fiatal korosztály egyik legkedveltebb és legsikeresebb előadója Molnár Ferenc Caramel is. A gálaest műsorában színpadra lép még Bonnyai Apolka zongoraművész, valamint Nyerges Attila énekes is és egy különleges feldolgozásban hangzik majd el az Ismerős arcok nevű zenekarnak

“az a dala, amelyet a határainkon túl élő magyarság himnuszaként is gyakorta emlegetnek”

– írták a tájékoztatóban.

Mátrai Anna

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük