Ha van Isten, van-e ujja?

Ateista vagyok. Nem hiszek a túlvilágban, a szellemekben. Így aztán időnként igencsak nehéz megmagyarázni magamnak bizonyos történéseket.

Tessék választani!

Orbán Viktor első média elleni merénylete legkedvesebb munkahelyem, a Kurir egyik napról a másikra történt felszámolása volt (amit aztán számos hasonló követett). Főszerkesztőnk tavaly beköttette, majd digitalizáltatta a megjelent példányokat. A költségeket úgy osztottuk el egymás között, hogy a bekötött lapokból mindenki vásárolhatott. Én is befizettem két kötetre, megjelölve, hogy azt a kettőt szeretném, amelyikben megjelent egy helyszíni riportom egy veseátültetésről, illetve a másik az az interjú lenne, amelyet Berek Katival készítettem elsőként, az agyvérzése után.

Furcsa véletlen

Aztán jött az értesítés: a veseátültetéses kötetet már egy kolléga elvitte. Némi gondolkodás után, csereként a Gyurkó Lászlóval készített interjú jutott az eszembe. No, az a kötet még megvolt. Az érdekesség: mindkét interjú 1996-ban jelent meg. A beszélgetés Berek Katival január 17-én látott napvilágot, míg a Gyurkó Lászlóval folytatott társalgás február 26-án.

Forrás: pim.hu

Elgondolkodtató az egybeesés – különösen, ha tudjuk, ők ketten egy pár voltak…

Most töröm a fejem: hogy is van ez?  Lehet, hogy rám parancsoltak és valamit rosszul gondolok?

Kapcsolódó

Húsz éve számolták fel a Kurírt

Körmendi Zsuzsa

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük