Sorting by

×

„Hadd nyaljam már azt a s@gget, ami nekem tetszik!” – Ön szerint ki mondta?

Napi kvízünk kérdésére a válaszlehetőség elég széles skálán mozog, lássuk be, a mondat karakán egyénre vall, hiszen a legtöbbjük tagadja magát a nyalás tényét is. Osváth Zsolt YouTube-műsorából azonban kiderül, “kire gondolt a költő”.

Ne találgassanak tovább, eláruljuk….

A megfejtés: Nagy Feró! Osváth Zsolt műsorában vendégeskedett Nagy Feró, akivel az egy óra hosszán át tartó interjúban olyan témákról beszélgettek, mint a Kossuth-díj, a Beatrice, az RTL Klub, Orbán Viktorral való kapcsolata és a zenész politikai hovatartozása.

Szóba került példának okáért a Fidesz, amiről Nagy Feró azt gondolja, nem valósak azok a megállapítások, hogy a párt vagy annak tagjai lopnak.

Én szerintem az nem lopás, hogy Mészáros Lőrincet bízom meg azzal, hogy építse fel a toronyórát lánccal.

Azt is elmondta, elfogult politikailag, emiatt sokszor olyan jelzőket kap kommentekben, miszerint ő „seggnyaló”:

„Hadd nyaljam már azt a segget, ami nekem tetszik!”.

Oroszországról és az Unióról ez jutott eszébe:

Én abban a rendszerben nőttem fel, hogy mindig Moszkva mondta meg, hogy mi lesz a végső szó, most pedig Brüsszelből mondják meg, hogy nekem mi a jó. Ha nem tetszik, akkor jön a választás, tessék választani egy másikat, aki majd megoldja.

A Kossuth-díjáról pedig ez a véleménye:

A műsorvezető arról kérdezte riportalanyát, hogy szerinte megkaphatta volna-e a Kossuth-díjat, ha nem szimpatizál a Fidesszel.

“Nem én változtam….”

Arra a kérdésre, hogy a KISZ-SZDSZ-MIÉP útvonal után a sértődöttsége vezette-e a Fideszhez, Feró azt válaszolta, hogy

Nem én változtam, hanem a világ körülöttem. (…) Nem a színem változott meg.

“Esküszöm neked, hogy liberális vagyok…”

Had tegyek egy kiigazítást. A liberális sajnos szitokszó lett, de a liberálisok miatt. Esküszöm neked, hogy liberális vagyok. Számomra mit jelent a liberalizmus? Azt, hogy mindenki mondja el a véleményét. Én nem bánom, ha az utcán kiabálod el a véleményed, mondjad, hallgassuk meg egymást. De az nem lehet, hogy ha te nem azt gondolod, amit én, akkor egy szemét fasiszta vagy, ez marhaság.

“…ha nagyon erőlködnék és felhívnám….”

“ha nagyon erőlködnék és felhívnám hogy feltétlenül beszélgessünk, vagy valami, szerintem szakítana időt rá…. nem biztos, hogy ezen a héten, de…. azt mondaná, hogy jó, gyere…..”

Arról, hogy megkapta volna-e a Kossuth-díjat, ha nem lenne fideszes, Feró azt válaszolta, hogy

“a kommunistáktól soha…”.

Ha a beszélgetést meghallgatná, itt megteheti!

Kapcsolódó

Forrás

átver

Egy hozzászólás itt: “„Hadd nyaljam már azt a s@gget, ami nekem tetszik!” – Ön szerint ki mondta?

  • 2022.03.24 - 11:05
    Közvetlen hivatkozás

    A buborékok! Szegény Feró, ha egyszer felébred, nem lennék a bőrében!
    Szerinte nem lopás az, amikor pl. egy fideszes vezetésű önkormányzat olcsón elad egy használhatatlan telket, aztán átminősíti beépíthetővé, és az, aki megvette – fideszközeli banki kölcsönből – eladja milliárdos nyereséggel? Mert, ahogy az elmúlt években figyeltem, ez volt a recept. Vagy az nem lopás, hogy kiírnak egy EUs pályázatot, aki kiírta, az írja meg rá a haveri pályázatot és az ítéli oda a havernak? Szegény Feró, a maga egyszerű józan paraszti eszével nyilván csak azt tartja lopásnak, amikor a villamoson kizsebelik. Vagy amikor elemelik az ember bringáját. Esetleg a bőrkabátját. A lopás szofisztikáltabb módjait, pl. a túlárazásokat, a közpénz alapítványokba öntését, az alapítványokba politikai kinevezettek begyömöszölését, a stadionok építését, ahová a papa bányájából hordják a köveket, vagy miket, nem ismeri. Talán mert azt ebben a NER-rendszerben általában nem büntetik meg, viszont a bringatolvajt, a zsebest évekre leültetik.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.