Hadházy: 5 milliárd = 5000 X 1 millió forint! – ennyit sikerült a járványra hivatkozva “turisztikai tanácsadásra” elverni

Turisztika, turisztika…. kinek a neve is köthető az utóbbi években ehhez az iparághoz? Ja, persze! A saját lába helyett a miénken álló Tiborczné Orbán Ráhelé.

MÁR ITT IS VAN AZ ELSŐ MOCSKOS 5 MILLIÁRD, AMIT A JÁRVÁNYRA HIVATKOZVA DOB ODA A KORMÁNY SAJÁT EMBEREINEK. EZT MOST: “TURISZTIKAI TANÁCSADÁSRA”

kezdi bejegyzését Hadházy Ákos közösségi oldalán.

Megjelent az 5 milliárdos közbeszerzési kiírás, amely visszataszító módon a koronavírus következményeinek elhárítására hivatkozik, de valójában nagyon másról szól.

Amit tudni kell:

  • -Több ajánlatkérő van, többek között a Kisfaludy 2030 Zrt, Magyar Turizmus Ügynökség és Magyar Divat & Design Ügynökség.
  • A Turizmus Ügynökséget Guller Zoltán, Orbán Ráhel bizalmasa vezeti (ő kezdte építeni a mellékelt fotón látható grandiózus balatonhenyei kastélyt). A Divatügynökséget Orbán Ráhel barátnője vezeti.
  • A feladatok között olyan tételek szerepelnek, mint „turisztikai termékekkel és altermékekkel kapcsolatos helyzetelemző tanulmányok készítése, kapcsolódó adatbázisok (pl. attrakciók, vonzerők, érintettek, szolgáltatások, kapacitások) elkészítése, kiemelten az egészségturisztikai fejlesztések előkészítésének vizsgálata, stratégia meghatározása, a természetes gyógytényezők orvosi kutatásainak előkészítéséhez kapcsolódó tanácsadói feladatok ellátása, turisztikai nemzetközi legjobb gyakorlatok feltérképezése, az MTÜ vagy leányvállalatai által végrehajtott lehetséges felvásárlások és fúziók kapcsán stratégia készítése, a konkrét tranzakciók előkészítése, lebonyolítása és utólagos támogatása vállalatértékelések elkészítése,
  • Három hónapja ugyanezek az állami cégek már rendeltek 5 milliárdért turisztikai tanácsadást.
  • Akkor az Eubility Group Kft nyert, amelynek tulajdonosai is több szálon köthetőek Tiborcz Istvánhoz. (A cég amúgy 50 főt alkalmaz, így FEJENKENT 100 MILLIÓÉRT adnak tanácsot, de ebben Gizike, a kávéfőző is benne van)

Ez a förtelem mindent megmutat arról, mi következik:

a járvány gazdasági következményeinek ürügyén még több pénzt tömnek magukba ahelyett, hogy a megélhetésüket szó szerint elvesztő százezreket segítenék. 5 milliárd = 5000 X 1 millió forint!”

Egy hozzászólás itt: “Hadházy: 5 milliárd = 5000 X 1 millió forint! – ennyit sikerült a járványra hivatkozva “turisztikai tanácsadásra” elverni

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük