Hadházy Ákos: a kórházpuccsokkal elért teljes titkolózás….

Ezek a zárójelentések kiabálnak arról, hogy mekkora a baj. Ennek a hölgynek a kiskunhalasi kórházban röntgennel tüdőgyulladást(!) diagnosztizáltak, azonban ennek ellenére hazaengedték anélkül, hogy koronavírusra tesztelték volna.

Miután a bátor és öntudatos állampolgár

ezt értetlenül kiposztolta, a kórház főigazgatója kereste meg őt és ígérte meg neki, hogy másnap mégis mintát vesznek tőle. Azt ígérte, hogy a mentők mennek majd ki hozzá mintavételre, végül mégis vissza kellett mennie a kórházba, ahol végül mégis mintát vettek.

Mégegyszer: a koronavírus-járvány kellős közepén még tüdőgyulladásos beteget sem tesztelnek, ha annak nem olyan rossz az állapota, hogy már nem kap levegőt és kórházi kezelésre szorul emiatt – vagy ha nem posztolja ki az esetet.

FONTOS: ez az eset nem egyedi, hanem RENDSZERHIBA

A kiskunhalasi orvosok ugyanis Kásler új eljárásrendje alapján döntöttek, amely a korábbiakkal ellentétben már CSAK KÓRHÁZI KEZELÉS ESETÉN teszi kötelezővé a tesztelést. Azt, hogy az orvosok az érvényes eljárásrend miatt utasították el a tesztet, maga a kórházigazgató is elismeri amúgy.

Kérem Önöket, ne higgyenek a kormánynak, amikor azt állítják,

hogy Európában nálunk a legjobb a helyzet!

Ezek a számok egyszerűen nem stimmelnek a tesztek hiányában. Vasárnapról hétfőre pl. csak 11 új fertőzöttet jelentenek 4 elhunyt halott mellett, ez teljesen teljes nonszensz. Ez a tény is elárulja, hogy csak a hospitalizált, súlyos eseteket hajlandóak már vizsgálni. Ha ehhez hozzávesszük a kórházpuccsokkal elért teljes titkolózást, akkor ezeknek az adatoknak egyszerűen nem lehet hinni. Erről itt beszéltem részletesen.

A hölgy első tesztje telefonos értesítés szerint negatív lett és ezután előszór nem is akarták folytatni. Végül ma elvileg ismételt vizsgálat következik – a nyilvánosság erejének köszönhetően.

De honnan tudjuk, hogy hány és hány tüdőgyulladást nem teszteltek máshol? Anonim, nem ellenőrizhető forrásból jómagam is több ilyenről hallottam.

És sajnos azt sem tudjuk,

hogy az elmúlt időszakban az egyes kórházakban nőtt-e a tüdőgyulladásos esetek száma: a kórházpuccsok ezt az adatot is elrejtik még az országgyűlési képviselők elől is. Vigyázzanak egymásra!

Forrás

Egy hozzászólás itt: “Hadházy Ákos: a kórházpuccsokkal elért teljes titkolózás….

 • Avatar
  2020.04.08 - 02:30
  Közvetlen hivatkozás

  Ebben a helyzetben a pánikkeltés bűncselekmény. Érted hadhâzy, meg proli kurír?
  Tudom, ti nem féltek a bíróságtól, hisz a magyarellenes csaló bankár főnökötök farzsebből kifizeti…..

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük