Hadházy: a Krankenhauskommandantoknak egyetlen feladata elérni, hogy semmilyen adat ne szivárogjon ki!

Számos jelzést kaptam már azokról az elképesztő dolgokról, amiket ennek a betegnek a naplója állít. Hazudik M. Cecília, amikor azt állítja, hogy minden detektált fertőzésre 30, kontakt személyen elvégzett teszt jut – írta közösségi oldalán Hadházy Ákos.

“Rengeteg panaszt kaptam

arról is, hogy a tesztek eredménye egyszerűen eltűnt a rendszerben (pedig a gyors-tesztek többségét helyben végzi a mentős) és azt pedig korábban hangfelvétellel és a hivatalos eljárásrenddel is bemutattam, hogy alapból csak a legsúlyosabb, kórházi ellátást igénylő eseteket tesztelik és a betegeket úgy engedik ki, hogy nem tesztelik, fertőznek-e még.

Akik megkeresnek, sokszor nem vállalják, hogy ha kell, a nevüket is adják az információhoz- így azokat nem lehet nyilvánosságra hozni.

Ezért becsülöm különösen nagyra, akik felvállalták a nyilvánosságot,

mint a 444-nek a naplóját átadó beteg.

A Krankenhauskommandantoknak egyetlen feladata elérni, hogy semmilyen adat ne szivárogjon ki a kórházakból, hogy M Cecília azt mondhasson, amit akar.

Pedig elmondható:

ebben a járványban az igazság életeket ment.

Könyörgöm mindenkinek, ne higgye el a magyar kormánynak, hogy a világon nálunk a legszuperebb minden. Ha így van, az nagyszerű. De fájdalmasan keveset tesztelünk és a kormány adatai egyszerűen nem ellenőrizhetőek.

És mivel nálunk a leglazábbak a szabályok, egyszerűen nehéz elképzelni, miért állnánk jobban, mint a környező országok.

Háttér

A 444.hu háromrészes cikkében arról számolt be, hogy

“hogyan diagnosztizálják a betegséget, mit érez tőle az ember, hogyan fogadják a Lászlóban és milyen érzés halálos fáradtan, perzselő tüdővel heverészni.”

A legdrámaibbra a harmadik beszámoló sikeredett, melyben

“az április 6. és április 23-a, csütörtök között történteket meséli el. Merthogy ilyenek derültek ki:

  • A Magyar Posta az ajánlott küldemények értesítő cetlijét sem hajlandó bedobni a hatósági karanténban élők postaládájába, így azok nem tudják meg, ha fontos levelük érkezett.
  • Kiderült, hogy a protokoll értelmében akkor is feloldják a hatósági karantént, ha az embernek még nincs is negatív vírustesztje, csak pozitív. Ezért hősünket úgy engedték volna ki, hogy utóbb kiderült, még annyira fertőző beteg volt, hogy kórházba is került utóbb.
  • A protokoll olyan hozzáállást sugall, mint a kommunista Néphadsereg: amikor az embert az otthonában legyors-tesztelik, hiába van eredmény 2 perc múlva, a mentős azt nem mutathatja meg az alanynak. Ha rendes, szól, hogy ha lesel, kiszúrhatod.
  • Az így elkészített gyors-teszt eredménye egyszerűen elveszett a rendszerben.
  • Hősünk április 16-án, egy hónappal és egy héttel azután, hogy már olyan erős tünetei voltak, hogy gyógyszert kezdett szedni, annyira visszaesett, hogy az egész betegeskedése során először be kellett feküdnie a László Kórházba. (Járni az elején is járt ott, amikor megállapították, hogy fertőzött.)
  • A László Kórház benti parkolójában hősünk első, márciusi látogatásakor 400 forintba került egy napra a parkolás. Amikor április közepén befeküdt, már óránként került ennyibe.
  • Károlyról a kórházban többszöri teszteléssel is azt állapították meg, hogy negatív, miközben több tünetet is mutatott egyszerre.
  • Ilyen mininovellákra sarkallja az embert, ha meghalt a közelében valaki: “Éjjel zsivajra ébredek, meghalt a szomszéd bácsi. A nyitott ablakok meg a papírvékony falak miatt minden áthallatszik. Sajnálom, pedig nem is láttam, emlékszem, a nővér vasárnap felhívta a „mamát” a mobilján, tudjon beszélni K. bácsival, de már nem tudott.”

A teljes naplót ide kattintva tudja elolvasni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük