BanánköztársaságKiemelt hírek

Hadházy: a mélykeresztény stüszivadász hobbija iszonyatosan sokba fog fájni az országnak

Hadházy: a mélykeresztény stüszivadász hobbija iszonyatosan sokba fog fájni az országnak

Nyakunkon a soron következő giga-kormányrendezvény: a vadászati kiállítás. Többször beszámoltunk már a visszáságokról, amik létrejöttét övezik, kezdve a hatalmas bekerülési költségétől a világjárvánnyal nem törődő ajánlásig, miszerint a látogatóknak nem kell igazolniuk oltottságukat, nem kell maszkot, sem távolságot tartaniuk. Hadházy képviselő egy újabb “Semjénségre” hívta fel a figyelmet közösségi oldalán.

Ennél? Innál? – fizess!

Az köztudott, hogy a nagy rendezvények kiadják a területük egy részét szolgáltatóknak, akik biztosítják, hogy a kilátogatók minél több időt töltsenek náluk. Belátható, hogy a nagy járkálásban megéhezik-szomjazik a delikvens, tehát szükség van árusokra, hogy kielégítsék az igényt. Az is egyértelmű, hogy mindenki keresni akar, tehát, aki kifizeti a helypénzt, kitelepül és napokig dolgozik, megkéri az árát a portékának. Ezt az árat nagyban befolyásolja, hogy mennyit kell fizetni a jelenlét lehetőségéért.

Vagyis, ha sok a beugró, az áru is drága lesz, a kilátogató fizethet, mint a katonatiszt!

Mennyi az annyi?

“A vadászati kiállításon ezzel a kisvállalkozóval 20 nap alatt több, mint EGYMILLIÓ FORINTOT (kilencszeres árat) AKARTAK FIZETTETNI EGY BÜFÉ AUTÓ ÁRAMELLÁTÁSÁÉRT. Vízvételezési lehetőségért a kerti csapról pedig majdnem háromszázezret…”

– tudta meg Hadházy.

“A mélykeresztény stüszivadász hobbija iszonyatosan sokba fog fájni az országnak, bár kétségtelenül kevesebbe, mint a főnöke őrült fociimádata. De az, hogy a számolatlanul elszórt 70 milliárd után pont a kisvállalkozókat akarják megkopasztani, na ahhoz már tényleg kell az arc.”

A kommentekből…

“16.000Ft fejenként minden SZJA-befizetőtől a rendezvény (bevallott) ára.”

“Áram kereskedelmi engedély nélkül nem bűncelekmény áramot árulni? Úgy tudom a Tesla töltők is azért ingyenesek még, mert nincs joga a Teslának pénzt kérni az áramért.”

“Tegnap (vasárnap fényes nappal) teljes belső világítás bekapcsolva abban a hatalmas hodályban!!! A villanyszámlát ki fizeti?????”

“Ezért kerül majd 6.000 Ft-ba egy rántott húsos szendó!”

“Nem az a hihetetlen, hogy mi folyik az országban, hanem hogy hogyan hagyjuk…”

“Más Hungexpós kiállításon is ennyi. Az egész Hungexpo egy fideszes kifizetőhely telefodeszcsicsákkal, 0 szakmai hozzáértés.”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

“A helikopteres rénszarvas reptetés melyik nap lesz megtartva a város felett?”

További érdekességek a vadászati kiállításról….

 

Hadházy: a mélykeresztény stüszivadász hobbija iszonyatosan sokba fog fájni az országnak

Comments (1)

  1. Menjen erre a kiállításra a gömbvillám! Ha egyéb dolga nincs.

Szólj hozzá!