Sorting by

×

Hadházy: A sámándob, amin egy korrupt költő elvert 6 milliárdot

De nem ez a lényeg, hanem hogy Szőcs Géza ezután kapott még 2,5 milliárdot „magyar találmányok értékesítésére”.

Találják ki, hogy mennyi bevétele lett

ennek a „találmányértékesítő” cégnek 3 év alatt? Kb. egymillió. És mennyi pénzt költöttek az „értékesítésre”?

2,5 milliárdot!

A céget egy fidelitasos tanársegéd igazgatta havi 1,9 millióért, Szőcs papíron csak havi 200 ezret tett el az igazgatónács elnökeként. Az alábbiakat írja az Átlátszó:

“A képviselő információi szerint a magyar állami cég 2018-ban bérelte ki a 204 négyzetméteres irodát. Az Átlátszó úgy tudja: havi 1600 eurót fizettek érte, ami, tekintve, hogy az ingatlan lepukkant állapotban volt, tekintélyes summának mondható. A Hadházy birtokában lévő dokumentumok szerint még tavaly le is szerződtek a felújításra, ami bruttó 35 ezer euróba került. Ehhez képest történt, hogy az iroda idén nyár elején bezárt, a bérleti szerződést felmondták.”

Szőcs lengyelországi elkötelezettsége

Az Átlátszó tudomása szerint Szczeczin mint helyszín Szőcs Lengyelország iránti elkötelezettségéből adódott, az irodaválasztás azonban az akkori vezérigazgató Dominek Dalma Lilla körének döntése volt.

Dominek korábban Hoppál Péter kabinetfőnöke volt az EMMI-ben. Őt a cég élén Lepsényi István volt NGM-es államtitkár követte. Hadházy szerint milliós nagyságrendű fizetésekért. A vezetői javadalmazásokat mi közérdekű adatigénylésben kérdeztük a cégtől.

További részleteket ide kattintva olvashat.

átver

Egy hozzászólás itt: “Hadházy: A sámándob, amin egy korrupt költő elvert 6 milliárdot

  • 2019.11.08 - 12:48
    Közvetlen hivatkozás

    Szőcs védett, politikailag kikezdhetetlen költőnagyság, és polihisztor. Hadházy ezzel a nemtetszésnyílvánításával ismét sok ember lábára lép…
    Szőcs meg pont leszarja.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.