Hadházy: agyhalál a köbön, avagy ennyire hülyének nézi az embereket a propaganda

Mióta nem csak a focihoz ért a hazai lakosság nagy többsége, méghozzá nem felületesen, hanem virológusok országa is lettünk, talán nem kell bizonygatni, hogy arról a fránya Covid-vírusról sok rosszat el lehet mondani és azok ellenkezőjét is, de az bizonyított, hogy 1-2 napig “életképes”, -ami nekünk akár a halált is jelentheti- utána ágyesz-bugyesz, elpusztul. Ennek tudatában fogadják az alábbi hírt!

Agyhalál a köbön, avagy amikor ennyire hülyének nézi az embereket a propaganda

– írta közösségi oldalán Hadházy Ákos és, ha tovább olvas megtudja, hogy mi hozta ki a sodrából a képviselőt.

“Az Emberi Erőforrások Minisztériumának kérésére, az operatív törzs javaslatára a kormány elrendelte, hogy az óvodák és általános iskolák március 16-tól zárva legyenek és a diákok távoktatásban tanuljanak. Ez az időszak alkalmas volt arra, hogy a honvédség fertőtlenítő egységei átfogó vírusmentesítését végezzenek. Szilágyi Balázs őrmester elmondta: az elmúlt három hétben csaknem száz intézmény – óvodák és általános iskolák – vírusmentesítését hajtották végre. Ennek során elsősorban alkoholos fertőtlenítőszereket, illetve szükség esetén ózongenerátort használtak.

A fertőtlenítési feladatokba a székesfehérvári MH 93. Petőfi Sándor Vegyivédelmi Zászlóalj mellett további tíz alakulatot vontak be

– tette hozzá.”

Kiemelték: a koronavírus-járvány terjedésének lassítása érdekében az aktív és tartalékos katonák március 16. és április 6. között 59 településen 135 intézmény 500 ezer négyzetméterének mentesítését végezték el annak érdekében, hogy – amennyiben a járványügyi helyzet lehetővé teszi – az óvodások, valamint a diákok tiszta, fertőtlenített intézményekbe térhessenek vissza. (Forrás)

Namármost….

  • “1) a vírus az üres iskolákban kb 2-3 nap alatt magától elpusztult. Így a vegyvédelmi osztag teljesen feleslegesen bohóckodott a kerti permetezőkkel. (Amikor a járvány közepén bemegy az első fertőzött gyerek, akkor sajnos nagyon is ott lesz megint. )
  • 2) Valószínű azért tudja ezt Cecília asszony és a HM is. A “befejezték a fertőtlenítést” ugyanis a propagandacikk szerint nem azt jelenti, hogy az összes iskolában játszottak egyet, hanem azt, hogy ÖSSZESEN 159 INTÉZMÉNYT “fertőtlenítettek”. :))) Ez annyira ocsmány , hogy már szép…

Az áprilisi 19.-i kötelező nyitás persze nem ezért hatalmas hiba

Persze a milliószámra osztott ingyenes tesztekről és FFP2 maszkokról nem szól a propaganda. Ja, mert annak “csak” értelme lenne, ellenben nincsen.

Ha sírva nevetni szeretne, a teljes cikket elolvashatja pl itt, de megtalálhatja minden propagandaoldalon.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük