Kövér László szerint pénzzel el lehet hallgattatni az igazságot…Ahogyan várható volt, hogy Kövér házelnök úr megbüntet az igazság felmutatásáért, számítottam erre.

Az már inkább meglepett,

hogy a rám támadó, engem az ülésteremben rángató képviselők ilyen olcsón megússzák a fizikai erő alkalmazását. Rám 329 ezer forintos büntetést szab ki a nemzet házmestere, rájuk 50 ezreset. És persze Kövér megfeledkezett magáról, ő maga ismét megússza. Szerinte az, hogy a pulpitusról minősítgeti a képviselőket, az nem sérti az Országgyűlés tekintélyét.

Kövér persze tudja, hogy nem a parlament tekintélyét sértettem meg, hanem a királyról írtam ki, hogy meztelen

Orbán propaganda gépezetének otromba, perverz hazugságaira válaszoltam a magam szerény lehetőségeivel. Kövér ennél is jobban fél attól, hogy az igazságot látó emberek előbb-utóbb felismerik, hogy közösen igenis van erejük megállítani az ocsmány propagandagépezetet.

A döntés ellen az Országgyűléshez lehetne fellebbezni, de azzal is csak eljátszanám, hogy van Parlamentünk, nem pedig néhány idősödő “demokrata” dönt mindenről személyesen.

Ezért, Önökhöz, a magyar nemzethez fellebbezek:

döntsék el Önök, hogy bűnös-e Hadházy vagy csak az igazságot mondta ki! Kérem, ha utóbbi véleményen vannak, támogassák a munkámat! Ha több jönne össze, mint a büntetés, azt természetesen a korrupció- és propagandaellenes küzdelemre fordítom.

Forrás

Mi is történt?

4 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Hatházy Ákos egy NEM normális ember! Halvány gõze sincs arról, hogy milyen szerepe van a Parlamentnek!

  Úgy, viselkedik abban a Házban, ahol a Magyar Nemzet Törvényeit hozzák, mint egy BÜNÖZÕ ELMEBETEG!
  NEM ÉRDEKLI AZ, HOGY A MAGYAR EMBEREK MÉLYSÉGESEN MEGVETIK A CSELEKEDETÉT ÉS NEM AKARNAK ILYEN PRIMÍTIV EMBERT A PARLAMENTBEN.

  TÖBB BÜNTETÉST KELLETT VOLNA, HOGY KAPJON! AKIK, AZ ELTÁVOLÍTÁSÁT SZERETTÉK VOLNA, AZOKAT NEM MEGBÜNTETNI, HANEM MEGDÍCSÉRNI KELLETT VOLNA!!

  SENKI, NEM AKARJA AZ ELLENZÉK ERÕSZAKOS ÉS PRIMÍTIV MÓDSZERÉT A PARLAMENTBEN.

  A XXI SZÁZADBAN KULTÚRÁLT VISELKEDÉST VÁRNAK EL AZ EMBEREK!
  AKI ERRE KÉPTELEN, AZ NEM VALÓ POLITIKUSNAK!!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét